Internationale dag over narcistische mishandeling

Op 1 juni 2021 is het weer zover: dan is het World Narcissistic Abuse Awareness Day (WNAAD). Een Amerikaans initiatief om de gevolgen van narcistische mishandeling voor het voetlicht te brengen. Het is bedoeld voor slachtoffers èn professionals die graag bekende sprekers op dit terrein willen horen over diverse thema’s op dit gebied.

Dit is een waardevol initiatief om experts op dit gebied aan het woord te laten die treffend kunnen vertellen over wat die gevolgen zijn en wat je er aan kunt doen. Daarnaast helpt het ook in het bekender maken van de ernstige problematiek van emotionele en psychische mishandeling en het herkennen en erkennen van wat slachtoffers allemaal meemaken en moeten ondergaan.

Het is een mooi online programma geworden met bekende, vooral Amerikaanse experts en auteurs zoals Wendy Behary, Sandra Brown, Dr. David Wrexler en Tina Fuller. Er zullen ook vele andere therapeuten, auteurs, juristen, onderzoekers en psychologen aan het woord komen over de gevolgen van narcisme op relaties, op werk, in je jeugd of tijdens een scheiding.

Het is een gratis online bijeenkomst die start op 1 juni om 17 uur Nederlandse tijd. Je kan je hier inschrijven: https://eventee.co/en/e/wnaad-2021-survivor-empowerment-summit-8552. Je kan de spreekbeurten in willekeurige volgorde kiezen en bekijken. Overigens is het alleen op 1 juni aanstaande en gedurende 24 uur gratis (tot 2 juni om 17 uur, Nederlandse tijd). Als je het terug wil kijken, moet je dat tegen betaling doen. En, ook niet onbelangrijk, het is uiteraard wel in het Engels.

De afgelopen jaren deden meer dan 20.000 mensen mee aan de bijeenkomst – een mooi aantal. Je kan ook meedoen aan het promoten van de bijeenkomst door hun site te liken of te delen op social media. Je kan de hashtag #IFMYWOUNDSWEREVISIBLE op 1 juni 2020 gebruiken om zo aandacht geven aan de ernstige, vaak verborgen en niet erkende gevolgen van emotionele en psychische mishandeling.

7 gedachten aan “Internationale dag over narcistische mishandeling”

 1. Helaas, kan ik me niet aanmelden. Je moet de app Eventee installeren. Dat lukt. Maar een account aanmaken lukt niet.

  Verder met aanmelden voor het event lukt verder ook niet.

  Ik probeerde het met mijn Samsung telefoon. Misschien hebben anderen ook dit probleem of doe ik iets verkeerd?

  1. Hallo SummerMoon, goed om even contact op te nemen met de organisatie zelf, wellicht hebben die het antwoord.
   Hartelijke groeten,
   Tako

 2. Ik heb geen geld en sta ten onrechte onder mentor en bewind. Ook door narcistisch ouders en kan dat dus niet betalen.

 3. kan er dan niet ingeschreven worden via internet op n laptop ? Ik krijg de vraag om paswoord en bij aanmelding met fb vraag om pincode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *