‘Ik sta weer met mijn voeten op de grond’

Onze online training ‘Uit het doolhof van narcistische mishandeling’ vormt voor veel deelnemers een belangrijke eerste stap in hun herstelproces. De inzichten die ze opdoen in de verwarrende en destructieve wereld van narcisme en hoe je je hieraan kan onttrekken blijken heel waardevol. Misschien is deze training ook wat voor jou?

Op vrijdag 18 februari van 10:00 – 12:00 vindt er weer een online training plaats. Er zijn nog enkele plaatsen.

Lees hieronder hoeveel deelnemers uit de training hebben gehaald:

‘De training was vol informatie en duidelijkheid. Je komt er vooral achter dat je echt niet gek bent en dat je gevoel juist is. Ook dat je je slachtoffer mag voelen en hiervan kunt herstellen. Voor de een zal dit langer duren dan de ander. Erg kundige en professionele trainers, fijne dames met veel kennis!’

‘Ik raad iedereen die slachtoffer is om te delen en te zoeken naar de waarheid. Deze training staat daar in het teken van’.

‘Hele fijne training, professioneel en inhoudelijk goed. Ik kreeg het gevoel dat ik er bij kon zijn in een vertrouwde omgeving en voelde mij veilig. De begeleiding is professioneel, warm en meelevend’.

‘Goed, met veel praktische voorbeelden. Ik vond het een ‘feest’ van herkenning. Dank voor de heldere uitleg en voorbeelden en het begrip van de situatie, dat in alle woorden door klonk.’

‘De uitleg is zeer duidelijk en gestructureerd. Zeker een aanrader. Ik sta weer met de voeten op de grond.’

Lees hier meer informatie en hoe je je in kan schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *