Laatste basisworkshop voor de zomer op een prachtige plek

Mooie kans om midden in de natuur aan de slag te gaan met het herstellen van vertrouwen in jezelf!

Om zoveel mogelijk slachtoffers van narcistische mishandeling te ondersteunen in hun weg naar herstel, bieden wij al ruim acht jaar maandelijks de basisworkshop ‘Hoe (h)erken ik narcistische mishandeling en hoe leer ik het te hanteren’ aan door heel Nederland. Zaterdag 9 juli staat een nieuwe editie gepland. Dit keer in Stiens, vlakbij Leeuwarden.

Woon je in Noord-Nederland en kun je de inzichten van onze ervaren trainers en praktische handvatten wel gebruiken? Dan is deze bijeenkomst iets voor jou! Ook als je iets verder weg woont is deze workshop een aanrader, want dit is een uitgelezen kans om op een unieke locatie, midden in de natuur in een kleine groep van maximaal 11 personen onder deskundige begeleiding aan de slag te gaan met lotgenoten. Er is nog slechts een aantal plaatsen beschikbaar.

Eerdere deelnemers hebben veel aan de workshop gehad. Een van de vele recensies luidt:

‘Ik gun iedereen die met narcisme te maken heeft gehad zo’n waardevolle dag met lotgenoten. Herkenning bij anderen en nieuwe inzichten geven je een duwtje in de goede richting’.

Klik hier voor meer recensies en aanvullende informatie over de workshop.

Wil jij ook vanuit een theoretisch kader meer inzicht in waarom narcistische mishandeling zo beschadigend kan zijn en aan de slag met het herstellen van vertrouwen en kracht in jezelf? Meld je dan nu aan.

Kom je met het openbaar vervoer? Laat het ons weten. Wij zorgen voor vervoer vanaf de bushalte Griene Leane in Stiens naar de workshoplocatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *