26 september: Online workshop ‘Uit het doolhof van narcistische mishandeling’

Ben jij ongelukkig in je relatie (dit kan een partnerrelatie zijn, maar ook met een collega of familielid)? En herken je deze rode vlaggen:

 • Overal over twijfelen.
 • Denken dat je overgevoelig bent.
 • Je voor alles excuseren.
 • Weinig energie en een gebrek aan daadkracht.
 • Moeite met slapen en ontspannen.
 • Gevoel van zinloosheid.
 • Terughouden van informatie naar anderen.
 • Je herkent jezelf niet meer terug.

Dan is onze online workshop ‘Uit het Doolhof van narcistische mishandeling’ van 26 september a.s. iets voor jou!

Voor wie interessant?
Deze training is behulpzaam voor iedereen die zich in een relatie bevindt die niet goed voelt, en waarin je het vermoeden hebt dat je te maken hebt met een narcist. In de training leer je hoe je belangrijke narcistische gedragspatronen herkent. Daarmee krijg je duidelijkheid over en grip op je eigen situatie. Ook leer je welke gevolgen emotionele mishandeling op slachtoffers heeft, zodat je je eigen gedrag en worstelingen beter gaat begrijpen. Tevens krijg je inzicht op belangrijke hulpbronnen die je kunnen ondersteunen richting herstel.

Investeer in de relatie met jezelf, klik hier om deel te nemen >>> Inschrijving online training • Het Verdwenen Zelf

Inmiddels is er op het internet heel veel informatie over narcisme en narcistisch misbruik te vinden en niet al deze informatie is kloppend. Ook kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Met deze training doe je degelijke inzichten op die jou echt verder helpen om jouw situatie te begrijpen. Doordat je de rode draad gaat zien wordt de chaos in je hoofd minder. En vanuit die helderheid kan je verder bewegen richting herstel.

Waarom deelnemen?

 • Deelnemen is online en dus laagdrempelig, je camera hoeft niet aan als je dat niet wil
 • Stichting Het Verdwenen Zelf geeft al 8,5 jaar workshops en is expert op dit gebied
 • De workshop wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,6
 • Een van de vele reacties luidt “Zeer heldere training. Hoe duidelijk wil je het hebben! Mijn belangrijkste inzicht is dat je langzaamaan wordt meegezogen in deze destructieve toestand en dat als je er middenin zit, het een lange weg terug is naar jezelf, maar dat het wel kan! Deze training geeft je inzicht in hoe het werkt en waar je mee te maken krijgt, maar ook hoe er een weg terug is naar je eigen wereld. De informatie is kort en bondig, eerlijk en helder, geen speld tussen te krijgen”.

Schrijf je vandaag nog in, er is nog slechts een aantal plaatsen beschikbaar >>> Inschrijving online training • Het Verdwenen Zelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *