Narda Weisel versterkt staf Het Verdwenen Zelf

Het team van stichting Het Verdwenen Zelf wordt sinds kort versterkt door Narda Weisel. Sinds eind 2022 is ze bij ons aan de slag als allround ondersteuner.

Narda kende Het Verdwenen Zelf al langer: “Als ervaringsdeskundige heb ik tijdens mijn herstel veel gehad aan de boeken van Iris Koops en aan de artikelen en de info op verdwenenzelf.org en LinkedIn. Had ik deze informatie maar eerder gehad! Het is zo helend om te lezen dat wat je altijd al voelde, maar niemand leek te begrijpen, gewoon klopt. Als onderdeel van het inwerktraject heb ik de afgelopen weken bij een aantal workshops voor slachtoffers mogen assisteren of meedoen. Ik vond het prachtig om de professionaliteit van de ervaringsdeskundige trainers te zien. Wat me enorm raakte is het begrip en de steun die slachtoffers bij elkaar vinden. Het is zo waardevol en nodig om goede informatie voor slachtoffers te verstrekken en om educatie voor professionals toegankelijk te maken.”

We zijn enorm blij met de ondersteuning van Narda. Bij veel van onze werkzaamheden, denk aan de organisatie van de trainingen en netwerkdagen voor aangesloten professionals, komen namelijk legio administratieve handelingen kijken. Narda’s gedrevenheid, accuratesse en planmatige inzicht is daarmee een waardevolle toevoeging aan onze staf.

7 gedachten aan “Narda Weisel versterkt staf Het Verdwenen Zelf”

  1. Narda,
    Een warm welkom en wat geweldig dat je het team van het Verdwenen Zelf komt versterken.
    Vele (deskundige) handen die het Verdwenen Zelf naar “the next level” kunnen helpen tillen.

    Take care,
    SummerMoon

  2. Super Narda, welkom en succes, ik waardeer het zeer dat diverse nieuwe mensen opstaan om deze site draaiende te houden! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *