Trainingsseizoen van start

Herken jij je in deze worsteling? Of heb je vergelijkbare momenten meegemaakt die je onveilig doen voelen in een huidige of vorige relatie?

Jaarlijks worden in Nederland 700.000 mensen slachtoffer van psychisch geweld. Speciaal voor hen bieden wij trainingen aan die kort en krachtig uitleggen hoe je de mishandeling kunt herkennen en welke acties je kunt nemen om de regie over je leven terug te nemen. Onze trainingen hebben tot op heden ruim 30.000 slachtoffers geholpen en worden gemiddeld beoordeeld met een 9,6.

Komende periode staan onderstaande trainingen op het programma:

Jongeren en jongvolwassenen (15 t/m 25 jaar)

Volwassenen

Ben jij slachtoffer geworden en kun je onze hulp goed gebruiken? Schrijf je dan snel in voor de training die het best aansluit bij jouw situatie. Ken je een slachtoffer die baat zou hebben bij een van onze trainingen? Attendeer hem/haar dan op ons aanbod.

Ook een positieve recensie van onze trainingen onder dit bericht helpt ons enorm!

Alvast bedankt voor je hulp!

3 gedachten aan “Trainingsseizoen van start”

  1. Het plaatje zegt al zoveel, alleen heb ik dit door migraine gehad. Van mijn tante die zegt en bekritiseert dat ik toch wel op de verjaardag moet komen omdat het mijn opa is die elk moment kan gaan, alsof je om migraine vraagt. Het wrede van deze tante is dat ze zelf ook met migraines kampt maar wel jou domineert.

    Dit ook van de GGZ behandelaar, leg je uit dat je migraine hebt 3 dagen met overgeven. Je moet toch morgen komen en daardoor dus deze behandeling afdoet als ‘niet willen’

    1. Wat ik toch nog wel mis is het maatschappelijke narcisme effect. Want dan komt overdracht & tegendracht in een heel ander licht te staan als je door hulpverlener met gaslighting te maken krijgt. En zo had ik bevoorbeeld ook meer het ‘helpen’ centraal staan naar de hulpverlener toe (rollen die al snel in begin werden omgedraaid door medelijden en liefdesbombarderingen) maar door gaslighting wel verliefdheid veroorzaakt. Dan is er dus ook geen tegendracht want diegene speelt erop in qua manipulatie en pakt dan juist het ideologie ‘macht’ op client, tegenoverdracht wordt dan juist misbruikt. Ik kan het niet helemaal goed uitleggen maar hier denk ik dan aan.

  2. ik lees over een basis training. betekend dat er ook nog andere trainingen zijn? ik zou me namelijk graag in willen zetten voor anderen
    ik hoor het graag, mvg Aafke

Geef een reactie

Alleen de voornaam of een pseudoniem wordt bij plaatsing gebruikt. Het e-mailadres wordt niet getoond in de reacties.

Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met de richtlijnen. Op basis hiervan worden de berichten ook gemodereerd. Het kan daardoor enige tijd duren voor je reactie zichtbaar is op de website. Stichting Het Verdwenen Zelf behoudt zich het recht voor om reacties aan te passen of niet te plaatsen.