Ontmoet lotgenoten tijdens laatste live workshop van dit seizoen

Om zoveel mogelijk slachtoffers van narcistische mishandeling te ondersteunen in hun weg naar herstel, bieden wij al ruim acht jaar maandelijks de basisworkshop โ€˜Hoe (h)erken ik narcistische mishandeling en hoe leer ik het te hanteren?’ aan door heel Nederland. Zaterdag 17 juni staat een nieuwe editie gepland. Dit keer vlakbij Leeuwarden (Stiens).

Woon je in Noord-Nederland en kun je de inzichten en praktische handvatten van onze ervaren trainers wel gebruiken? Dan is deze bijeenkomst iets voor jou! Ook als je iets verder weg woont is deze workshop een aanrader, want dit is een uitgelezen kans om op een unieke locatie, midden in de natuur in een kleine groep van maximaal 11 personen onder deskundige begeleiding aan de slag te gaan met lotgenoten. Er is nog slechts een aantal plaatsen beschikbaar.

Eerdere deelnemers hebben veel aan de workshop gehad. Een van de vele recensies luidt โ€˜๐˜๐˜ฌ ๐˜จ๐˜ถ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฑ๐˜ด๐˜บ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฅ ๐˜ป๐˜ฐโ€™๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ต๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ป๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ต๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ช๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜จโ€™. Bekijk hier meer recensies en aanvullende informatie over de workshop:ย https://verdwenenzelf.org/workshops/

Wil jij ook vanuit een theoretisch kader meer inzicht in waarom narcistische mishandeling zo beschadigend kan zijn en aan de slag met het herstellen van vertrouwen en kracht in jezelf? Meld je dan nu aan: https://verdwenenzelf.org/inschrijving-workshop/

Kom je met het openbaar vervoer? Laat het ons weten. Wij zorgen voor vervoer vanaf de bushalte Griene Leane in Stiens naar de workshoplocatie.

2 gedachten aan “Ontmoet lotgenoten tijdens laatste live workshop van dit seizoen”

  1. Een algemene opmerking, wat misschien op deze blog ‘misplaatst’ is, maar als ik het mag zeggen… Het woord ‘slachtofferrol’ dat ik eerder door hulpverlening te horen kreeg, zou juist binnen de context van narcistische mishandeling verboden moeten worden. Ik hoop dat dit begrepen wordt.. ooit. Het is zo’n vreselijk, pijnlijk, doordringend, veroordelend woord dat de situatie.. eerder verslechtert, verbitterd, je een trap nog na geeft, die totaal onnodig is, niet helpend, want je hebt al genoeg gehad. Je bent wijs genoeg, daarbij helpt het woord slachtofferrol absoluut niet. Hulpverleners die dat zeggen, maken weinig kans van slagen, iig bij mij niet. Zo ongelijkwaardig.

  2. Als slachteroffer neem je geen rol aan. Je bent het. Tijdelijk. Ik heb me altijd een sterk slachtoffer gevoeld. Niet zielig en inderdaad omdat ik me wijs genoeg voelde.

    Ik hoop dat een bijeenkomst als deze ook een keer in ons mooie Twente langskomt. Over een jaartje of zo. Want zoals het er nu uitziet kan ik het dankzij moeder even niet betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *