Herstellen van psychische en emotionele mishandeling

Jaarlijks worden naar schatting 700.000 mensen slachtoffer van een ouder, partner of bijvoorbeeld werkgever die hen psychisch en emotioneel mishandelt.

Slachtoffers voelen zich onveilig en merken dat hun identiteit langzaam maar zeker van hen wordt afgenomen. Diep van binnen weten ze dat het niet aan hen ligt, maar de pleger laat hen toch twijfelen. Vaak lukt het hen niet om zichzelf uit de destructieve relatie te verwijderen. Wij helpen hen daarbij. Bekijk de video >>>

 

BLOGS

Scheiden van een narcist  (fragment 1 van 1042)

Dit is een gastblog van Aurora Stel je voor dat je met je ex bij hulpverleners aan tafel zit. En‌ ‌dat je onder‌ ‌tafel‌ ‌voelt‌ ‌hoe‌ ‌Ex ‌steeds‌ ‌met‌ ‌zijn‌ … Lees verder “Scheiden van een narcist  (fragment 1 van 1042)”

Bewustwording broodnodig: 1 juni Wereld Narcistische mishandeling Dag

We zien het schaap, maar niet de wolf die in schaapskleren gehuld gaat.Vandaag in de Trouw: het Verdwenen Zelf n.a.v. boek Israel van Dorsten.

In het dagblad Trouw geven Jelmer van Nimwegen, voorzitter a.i. en ikzelf in dit artikel duiding over psychische mishandeling naar aanleiding van het boek dat Israel van Dorsten recent uitbracht. … Lees verder “Vandaag in de Trouw: het Verdwenen Zelf n.a.v. boek Israel van Dorsten.”

Laatste basisworkshop voor de zomer op een prachtige plek

Narcistische mishandeling meer op de kaart!