Doneren

  Ja, ik help mee en doneer.

  Jouw steun is onze kracht. Samen bouwen we aan een toekomst waarin geen enkel slachtoffer meer vastzit in dat isolement dat velen van ons maar al te goed kennen
  Alvast bedankt!

  Welk bedrag wil je doneren?  Je donatie: €

  iDeal

  Anoniem een gift overmaken?

  Wil je liever anoniem doneren? Dat kan door overmaking van een bedrag op rekening NL 65 INGB 0009 3968 89 ten name van Stichting Het Verdwenen Zelf. Geef je als omschrijving 'Donatie' dan geldt de afschrijving van je bankrekening als bewijs van donatie en is de gift aftrekbaar.

  Schenken met belastingvoordeel

  Stichting Het Verdwenen Zelf heeft een ANBI-status, hierdoor is het mogelijk om extra voordelig eenmalig of periodiek te schenken. Voor meer informatie en de voorwaarden zie de website van de belastingdienst. Je ontvangt van je donatie een e-mail die, samen met je bank- of kaartafschrijving als bewijs dient voor de fiscus. Wil je periodiek schenken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

  Nalaten

  Het is mogelijk om onze stichting op te nemen in je nalatenschap. Het voordeel hiervan is dat over het benoemde bedrag geen erfbelasting betaald hoeft te worden. Het volledige bedrag gaat naar de stichting. Nalaten kun je regelen bij de notaris. Ben je van plan Stichting Het Verdwenen Zelf op te nemen in je erfenis? Neem dan contact met ons op, zodat we je - als je hiervoor openstaat - persoonlijk kunnen bedanken.