Meestgestelde vragen

Bestellingen

Ik heb het bestelformulier ingevuld. Wat nu?
Je ontvangt spoedig een e-mail met betaalgegevens. Niet direct, want we controleren de bestellingen eerst nog op spam en andere zaken. Heb je de bevestiging van je bestelling ontvangen dan wachten we tot we je betaling ontvangen hebben en sturen je dan de bestelde boeken toe.
Ik heb geen bevestigingsmail gekregen van mijn bestelling.
Die ontvang je niet direct na het invullen van het bestelformulier; omdat we de bestellingen eerst nog controleren kan daar wat tijd tussen zitten. Kijk ook altijd even of de bevestiging niet in een van je spamfolders terecht is gekomen. Als je na twee werkdagen nog geen bevestiging hebt ontvangen, stuur dan een e-mail aan secretariaat@verdwenenzelf.org of vul het contactformulier in. Mogelijk is het formulier niet bij ons aangekomen, of heb je een spelfout gemaakt in je e-mail adres.
Waarom kan ik de boeken niet met iDeal betalen?
Overal over twijfelen” is een van de kenmerken van slachtoffers van narcisme. Door de manier waarop we werken heb je na je bestelling nog even rustig de tijd om na te denken of je het boek of de boeken echt wilt hebben. We verkopen liever een boek niet dan dat we het boek versturen en weer terug moeten nemen. We willen je niet voor het blok zetten, dit is geen onderwerp voor impulsaankopen.
Ik wil mijn bestelling annuleren, kan dat?
Ja natuurlijk. Stuur een e-mail aan het secretariaat of via het contactformulier. Vermeld daarbij graag het bestelnummer wat in de bevestigingsmail staat, dan laten we je bestelling vervallen. Heb je al betaald, dan storten we het betaalde natuurlijk terug. Is het boek al verstuurd, dan wachten we met terugbetalen tot we het boek in ongebruikte staat retour hebben ontvangen.

Verzending

Ik wil het boek of de boeken liever niet thuis ontvangen, kan dat?
We kunnen als je dat wilt je bestelling rechtstreeks naar een DHL punt versturen. Je ontvangt dan een e-mail als ze gearriveerd is. Je kunt je bestelling dan daar persoonlijk ophalen. Geef in het opmerkingenveldje van je bestelling aan dat je de boeken bij een DHL punt wilt ophalen, dan regelen we dat. Heb je al besteld? stuur ons dan een e-mail, dan passen we het aan.
Ik heb betaald, wanneer mag ik het boek of de boeken verwachten?
Zodra je betaling bij ons bijgeschreven is, versturen we de boeken, meestal dezelfde dag nog. In vakantieperiodes kan het iets langer duren dan normaal, we kondigen dat dan aan op onze pagina Actuele informatie.
Ik heb al enige dagen geleden betaald, maar het boek nog niet ontvangen
Neem gerust contact met ons op. De bestelling is voor ons pas afgerond als je deze in je hand houdt. We proberen uit te zoeken wat er aan de hand is en sturen je zonodig langs andere weg het bestelde nogmaals toe.
Ik heb de bestelling ontvangen, maar wil deze terugsturen
Je hebt het recht om binnen twee weken na ontvangst van je bestelling deze geheel of gedeeltelijk te retourneren. Neem dan eerst contact op met het secretariaat, dan weten we dat we je retourzending kunnen verwachten. Zodra de boeken in ongebruikte staat bij ons zijn binnengekomen, storten we het betaalde terug op je rekening, inclusief de betaalde verzendkosten. De kosten van de retourzending zijn wel voor jouw rekening. Voor bestellingen op bedrijfsnaam geldt dit herroepingsrecht niet.
Worden de boeken discreet verzonden?
De boeken worden verzonden in een neutrale verzenddoos, zonder opdruk, logo’s of verwijzingen naar de website. Het etiket bevat alleen een adres en een retouradres.

Workshops

Waar en wanneer zijn de workshops?
We organiseren de workshops gemiddeld eens per maand, behalve in de zomervakantie. De workshops organiseren we op verschillende plaatsen in het land, onder andere in Bilthoven, Amsterdam, Roosendaal en Zwolle. Je vindt altijd de actuele planning op onze planningspagina.
Hoe kan ik me inschrijven?
Via het inschrijfformulier op onze website
Ik kan op het inschrijfformulier mijn datum van voorkeur niet meer selecteren.
Zodra een workshop is volgeboekt, verdwijnt deze van de lijst. Als een workshop niet meer te selecteren is op het inschrijfformulier, is er geen plaats meer.
Hoeveel mensen doen er aan een live workshop mee?
Normaal gesproken zijn er maximaal zestien deelnemers.
De basisworkshop is Breda en Stiens heeft een kleinere locatie, daar zijn maximaal 11 deelnemers.
Kan ik contant betalen?
Nee, contant betalen is niet mogelijk.
Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Alleen ruim van te voren en binnen twee weken na inschrijving. Zie voor de details onze Algemene Voorwaarden voor workshops en verdiepingsdagen, artikel 2

Reageren op de website

Deze website is niet alleen bedoeld als informatievoorziening, maar biedt ook gelegenheid om ervaringen te delen en te reageren op blogs. Wil je reageren, gebruik dan de reactievelden onder de betreffende pagina’s of onder de blog. Je e-mail adres wordt zeker niet getoond en je kunt ook een andere naam gebruiken, of gewoon “anoniem” als naam in vullen. Als je reageert met je volledige naam dan wordt bij publicatie je achternaam verwijderd.
Let op: deze website is geen forum. Wil je actief online contact met andere lotgenoten, zoek dan een forum of lotgenotengroep. Op de pagina ‘Links” doen we hier een suggestie voor.
De reacties op onze website worden gemodereerd. Aanvallende reacties zijn niet toegestaan. We behouden ons het recht voor om dergelijke reacties aan te passen of niet te plaatsen.