Ons team

Staf

Coördinator en inhoudsdeskundige: Jeannette Schasfoort
Secretariaat en ICT: Mark Lindeberg
Communicatie en Social media: Julia Sijm
Marketing, communicatie en inhoudsdeskundige: Sonja Lucardie
PR en inhoudsdeskundige: Gebi Rodenburg

Jeannette Schasfoort

Als coördinator zet Jeannette zich in om de processen binnen de stichting te begeleiden. Van origine is ze orthopedagoog en heeft ze veel ervaring in de begeleiding van jongeren en volwassenen die te maken hebben (gehad) met psychische mishandeling. Deze werkervaring in combinatie met haar eigen ervaring op dit vlak, zet ze in als coach, trainer en spreker.

Mark Lindeberg

Mark zijn roots liggen in de ICT als programmeur en systeembeheerder. Hij is meegegroeid met de stichting en heeft in 2014 ervoor gekozen zich fulltime in te zetten voor het Verdwenen Zelf. Het secretariaat, de ICT, de websites, de organisatie rondom de workshops zijn o.a. onderdeel van het takenpakket van deze alleskunner.

Julia Sijm

Business Communication & Digital Media; voor velen is het ingewikkeld, maar Julia draait haar hand niet om voor het zichtbaar maken van de stichting. De socials, SEO en websites neemt ze o.a. voor haar rekening.

Sonja Lucardie

Waarom doe je wat je doet? Die vraag lag aan de basis van haar carrière in de reclamewereld tot aan de switch naar het begeleiden van cliënten als therapeut. Voor de stichting zet ze haar ervaring in als communicatiespecialist en inhoudsdeskundige voor campagnes en projecten. Ook geeft ze verschillende trainingen.

Gebi Rodenburg

Als Psycholoog NIP en traumabehandelaar kent ze de effecten van narcistische mishandeling en de gevolgen hiervan op latere leeftijd. Ze deelt haar expertise en die van de stichting om de herkenbaarheid hiervan bij professionals te vergroten en om het netwerk van de stichting op onze socials te vergroten.

Bestuur

Voorzitter: Mathilde Maas Kuper
Secretaris: Renate Akerboom
Penningmeester: vacant

Mathilde Maas-Kuper

Met haar ervaring als trainer en organisatieadviseur binnen onderwijsinstellingen, ministeries, ziekenhuizen en maatschappelijke organisaties zet zij zich als voorzitter in om de koers van de stichting te behouden en te verstevigen. Mathilde staat stevig voor haar waarden en weet anderen te inspireren om ook hun eigen pad te vinden en te volgen.

Renate Akerboom

Renate heeft zich gespecialiseerd in het familierecht en vastgoed en werkt als kandidaat notaris. Ze ondersteunt de voorzitter en de stichting met de nodige wettelijke verplichtingen.

Kennisexpert en oprichter van Het Verdwenen Zelf

Iris Koops

Nadat ze ontdekte dat ze zelf te maken had gehad met narcistische mishandeling, zegde ze haar baan als adviseur en hoofd P&O op en besloot ze zich te richten op haar nieuwe missie: het verduidelijken van de complexiteit van narcistische mishandeling door het toegankelijk maken van deze materie. Ze is de grondlegger van Het Verdwenen Zelf, auteur van twee boeken en stond aan de basis van de workshops en trainingen. Iris gaf tien jaar leiding aan de organisatie, is nu op projectbasis actief en heeft een adviserende rol.