Planning workshops

Je kunt je op dit moment inschrijven voor de volgende workshops:

  • zaterdag 20 april 2024 in Amsterdam – Inmiddels volgeboekt
  • zaterdag 1 juni 2024 in Bilthoven
  • zaterdag 22 juni 2024 in Breda
  • zaterdag 6 juli 2024 in Stiens Fr, bij Leeuwarden

De richttijd van de workshops is van 10:00 – 16:00. De prijs bedraagt € 135,= inclusief koffie en thee. Voor aantoonbare minima geldt een gereduceerde prijs van € 96,=.

Inhoudelijke informatie over de workshop vind je op deze pagina.

Alle workshops zijn gebaseerd op het boek “Herstellen van narcistische mishandeling”. Om het maximale uit de workshop te halen, raden we iedere deelnemer aan dit werkboek vooraf te lezen.

Bij elke workshop zijn twee trainers aanwezig, bij een kleine groep is er een trainer en een assistent-trainer aanwezig. Zij zullen een fijne en veilige dag neerzetten. Het deel uitmaken van een groep mensen waarbij ieder in een vergelijkbaar proces zit, zal heel bekrachtigend werken. Omdat het om een complexe vorm van mishandeling gaat, is het aantal deelnemers per workshop gelimiteerd.

Als je je inschrijft ontvang je een bevestigingsmail en wat later het programma met alle praktische informatie. De workshops zijn tot nu toe steeds volgeboekt; wil je verzekerd zijn van een plekje, wacht dan dus niet te lang met aanmelden.

De trainers

Anne-Marie is coach, counselor en conflictbemiddelaar en heeft een ruime ervaring als trainer, onder andere op het gebied van faalangst en assertiviteit. Naast een eigen praktijk met de gevolgen van narcisme als specialisme, werkte zij ook voor een grote scholengemeenschap (ROC) en heeft van daaruit veel ervaring met jongvolwassenen en narcisme in de werksfeer.

Richèlle is als psychologe, integratief therapeute en als ervaringsdeskundige gedreven om slachtoffers te begeleiden in hun eigen herstelproces; om ieder te helpen de regie over het eigen leven terug te pakken. Ze heeft jarenlang in een ‘blijf van m’n lijf’ huis gewerkt en heeft daardoor ook veel kennis van huiselijk geweld, stalking en de impact hiervan.

Sonja is coach en psychodynamisch therapeut. Ze heeft ruime ervaring als trainer, onder andere op het gebied van grenzen en weerbaarheid. In haar werk als therapeut/coach is zij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die te maken hebben (gehad) met narcisme, zowel individueel als in groepsverband. Zelf is zij ervaringsdeskundig op het gebied van narcisme.