Planning workshops

Je kunt je op dit moment inschrijven voor de volgende workshops:

  • Zaterdag 15 december in Roosendaal (reservelijst)
  • Zaterdag 26 januari 2019 in Leiden

Workshop Roosendaal volgeboekt
De workshop van 15 december in Roosendaal is volgeboekt; je kunt je nog wel inschrijven, maar dan kom je op de reservelijst; je kunt dan meedoen als iemand afzegt.

De richttijd van de workshop is van 10:00 – 16:00. De prijs bedraagt 96 euro inclusief koffie en thee. Aan een workshop doen maximaal zestien deelnemers mee.

Inhoudelijke informatie over de workshop vind je op deze pagina.

Alle workshops zijn gebaseerd op het boek “herstellen van narcistische mishandeling”. Om het maximale uit de workshop te halen, raden we iedere deelnemer aan dit werkboek vooraf te lezen.

Bij elke workshop zijn twee trainers aanwezig. Zij zullen een fijne en veilige dag neerzetten. Het deel uitmaken van een groep mensen waarbij ieder in een vergelijkbaar proces zit, zal heel bekrachtigend werken. Omdat het om een complexe vorm van mishandeling gaat, kiezen we voor maximaal zestien deelnemers.

Als je het inschrijfformulier invult, ontvang je een mail met verdere praktische informatie. De workshops zijn tot nu toe steeds volgeboekt; wil je verzekerd zijn van een plekje, wacht dan dus niet te lang met aanmelden.

De trainers

Richèlle is als psychologe, integratief psychotherapeute en als ervaringsdeskundige gedreven om slachtoffers te begeleiden in hun eigen herstelproces; om ieder te helpen de regie over het eigen leven terug te pakken. Ze heeft jarenlang in een ‘blijf van m’n lijf’ huis gewerkt en heeft daardoor ook veel kennis van huiselijk geweld, stalking en de impact hiervan.

Anne-Marie is coach, counselor en conflictbemiddelaar en heeft een ruime ervaring als trainer, onder andere op het gebied van faalangst en assertiviteit. Naast een eigen praktijk met de gevolgen van narcisme als specialisme, werkt zij ook voor een grote scholengemeenschap (ROC) en heeft van daaruit veel ervaring met jongvolwassenen en narcisme in de werksfeer.