Planning workshops

Op dit moment zijn er geen workshops waarvoor je je kunt inschrijven. Het programma voor het najaar hebben we voorlopig in de wacht gezet, omdat we met de 1,5 meter regel moeten zoeken hoe we de workshops in kunnen richten zodanig dat het financieel nog haalbaar is. Zodra we meer informatie hebben publiceren we dat op deze site.

De richttijd van de workshop is van 10:00 – 16:00. De prijs bedraagt 96 euro inclusief koffie en thee. Aan een workshop doen maximaal zestien deelnemers mee.

Inhoudelijke informatie over de workshop vind je op deze pagina.

Alle workshops zijn gebaseerd op het boek “herstellen van narcistische mishandeling”. Om het maximale uit de workshop te halen, raden we iedere deelnemer aan dit werkboek vooraf te lezen.

Bij elke workshop zijn twee trainers aanwezig. Zij zullen een fijne en veilige dag neerzetten. Het deel uitmaken van een groep mensen waarbij ieder in een vergelijkbaar proces zit, zal heel bekrachtigend werken. Omdat het om een complexe vorm van mishandeling gaat, kiezen we voor maximaal zestien deelnemers.

Als je het inschrijfformulier invult, ontvang je een mail met verdere praktische informatie. De workshops zijn tot nu toe steeds volgeboekt; wil je verzekerd zijn van een plekje, wacht dan dus niet te lang met aanmelden.

De trainers

Richèlle is als psychologe, integratief therapeute en als ervaringsdeskundige gedreven om slachtoffers te begeleiden in hun eigen herstelproces; om ieder te helpen de regie over het eigen leven terug te pakken. Ze heeft jarenlang in een ‘blijf van m’n lijf’ huis gewerkt en heeft daardoor ook veel kennis van huiselijk geweld, stalking en de impact hiervan.

Anne-Marie is coach, counselor en conflictbemiddelaar en heeft een ruime ervaring als trainer, onder andere op het gebied van faalangst en assertiviteit. Naast een eigen praktijk met de gevolgen van narcisme als specialisme, werkte zij ook voor een grote scholengemeenschap (ROC) en heeft van daaruit veel ervaring met jongvolwassenen en narcisme in de werksfeer.