Doe mee aan de Empowerday!


Op 22 november vindt in Leeuwarden de E-day van stichting Zijweg plaats! Deelname aan de dag is gratis. Het thema is empowerment: kennis, kracht en verwennen. Ruim een half jaar geleden werd mij al gevraagd of ik op deze dag twee workshops wil verzorgen. In de middag worden er namelijk diverse workshops aangeboden, waar je uit kan kiezen. Deze workshop is niet te vergelijken met de reguliere workshop die vanuit het verdwenen zelf wordt aangeboden. Ik heb op deze dag iets meer dan een uur om een “stoomcursus” herstellen van narcistische mishandeling te geven. Dit kan twee keer, want er zijn twee workshopsrondes. Ik zal mij in mijn verhaal vooral richten op wat je kunt doen om te herstellen. Ook Susan Veenstra zal aanwezig zijn om vragen van slachtoffers te beantwoorden.

Als je slachtoffer bent (geweest) van (ex-)partnergeweld en/of stalking en behoefte hebt om vrouwen te ontmoeten die hetzelfde hebben meegemaakt, dan raad ik je zeker aan om te komen. Naast de workshops en lotgenotencontact is er ook het indrukwekkende verhaal van een ervaringsdeskundige, dat veel herkenning op zal roepen. De dag vindt plaats in Leeuwarden, en voor sommigen betekent dit wel een hele reis, maar ik denk dat die reis de moeite waard is.

De coördinator van stichting Zijweg vertelde mij dat ongeveer 90% van hun doelgroep (vrouwelijke slachtoffers van huiselijk geweld) te maken heeft (gehad) met een narcistische of psychopathische partner. En sommigen kunnen niet loskomen uit deze relatie die ook letterlijk zeer destructief is. Dan kan deelname aan deze dag net het laatste duwtje zijn om deze belangrijke stap te zetten.

Opgeven:
Opgeven kan tot 15 november. Stuur een e-mail naar bureau@stichtingzijweg.nl, en vermeld daarin “aanmelding E-day 22 november 2014”. Op hun website vindt vind je ook nog veel meer informatie over de dag zelf.

Misschien tot 22 november aanstaande!

Eén gedachte over “Doe mee aan de Empowerday!”

  1. Iris heeft goed verteld wat een E-day van Stichting Zijweg je kan opleveren. Ik heb zelf nu twee keer een E-day meegemaakt en heb iedere keer vrouwen, die klein en gestrest aan de dag begonnen, met rechte rug en met een krachtige uitstraling zien vertrekken. Mis het dus niet! het kan je helpen om een volgende stap te zetten op weg naar herstel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *