Belangrijke informatie over de workshops

  • Op de workshop die komende week plaats vindt in Eindhoven (zaterdag 24 mei) is nog slechts een plaatsje vrij! Mocht je geïnteresseerd zijn, laat dit dan snel weten. Alle workshops worden gebaseerd op mijn boek, dus je moet dit boek wel min of meer gelezen hebben.
  • De workshop in Zwolle wordt verzet naar 5 juli (i.p.v. 28 juni)
  • Op zaterdag 23 augustus zal in Gouda de Terugkomdag plaatsvinden. Dit is een workshop voor “gevorderden”; deelnemers van de vier workshops die dan hebben plaats gevonden, en coachingsklanten. Meer informatie over deze dag volgt over een paar weken.
  • In het najaar zal er weer elke maand een workshop worden aangeboden, op diverse locaties. De planning hiervan volgt nog.

2 gedachten aan “Belangrijke informatie over de workshops”

  1. Hallo Iris,
    Graag zou ik naar Eindhoven komen op zaterdag 24 mei. Ik had een paar dagen geen laptop, vandaar deze late reactie. Is het plaatsje nog vrij? Het werkboek heb ik ontvangen, en ben er druk mee bezig. Alles is oh zo herkenbaar. Toen ik mijn boek schreef was ik nog in de loyaliteits fase. ‘hij kon er toch ook niets aan doen’?. Alles wat ik nu lees heb ik aan den lijve, bijna letterlijk, ondergaan. Toch wel eng om te lezen. Graag wil ik nog een boek bestellen.
    groet, Wil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *