De boeken zijn binnen!


Na een periode van hard werken eindelijk het eindresultaat in handen! Dit is een heel bijzonder gevoel. We zijn hier omringd door dozen boeken en gestart met de verzending.

De komende dagen werken we alle bestellingen af. Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties! Als je wat over het boek kwijt wil, laat dit dan weten via het contactformulier of op de website. Er zullen binnenkort ook enkele nieuwe recensies verschijnen.

Ik wens ieder die het boek besteld heeft en binnenkort binnen krijgt veel leesplezier. Het is dan wel geen luchtig romannetje voor op het strand, maar ik hoop dat het herkenning en inzichten zal opleveren. Het schrijven van dit boek was voor mij een ontdekkingsreis, en ik hoop dat jij als lezer er ook veel in zal ontdekken.

4 gedachten aan “De boeken zijn binnen!”

 1. Proficiat voor de geboorte van je nieuwe boek Iris en bedankt voor al je moeite en tijd die je erin gestoken hebt. Ik ben heel benieuwd om het te kunnen lezen. Het vorige boek vond ik al top, zeer veel aan gehad. Lut

 2. Wat ben ik benieuwd om het te lezen. De ontdekking van jouw site heeft een heel verwerkingsproces op gang gebracht bij mij. Het boek zal me goed doen, daarvan ben ik overtuigd. Groetje van Bea

 3. Lieve Iris,
  Je nieuwe boek heb ik al ontvangen!!
  Ik kon niet wachten en heb de eerste pagina’s gelezen tot en met de inleiding en wil daar al een eerste reactie op geven, omdat ik je hiervoor alleen al dankbaar ben.
  Omdat ik je eerste boek heb gelezen en een paar keer een workshop heb bijgewoond, verwachtte ik niet dat me dit boek zo zou raken. Je inleidende woorden zijn met grote zorg gekozen, dat kwam even aan en dat raakte me diep. Ik heb er een traantje om gelaten. Ik voel me opnieuw gehoord Iris en je bent niet voorbijgegaan aan mij als slachtoffer. DANK, SUPERLIEF en SUPERGOED! Dat had ik nodig en ik denk met mij veel slachtoffers.
  Hartelijke groet,
  M

 4. Vandaag heb ik het boek ‘je leven in eigen hand’ ontvangen. De combinatie van dit boek en het eerdere werkboek maakt alle andere boeken over narcistische mishandeling (voor zover deze al bestaan) overbodig. Dit boek is niet wetenschappelijk in klassieke zin, maar veel meer dan dat en waardevoller; doorleefd,op ervaringen gebaseerd en volledig. Dank voor het schrijven!

Geef een reactie

Alleen de voornaam of een pseudoniem wordt bij plaatsing gebruikt. Het e-mailadres wordt niet getoond in de reacties.

Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met de richtlijnen. Op basis hiervan worden de berichten ook gemodereerd. Het kan daardoor enige tijd duren voor je reactie zichtbaar is op de website. Stichting Het Verdwenen Zelf behoudt zich het recht voor om reacties aan te passen of niet te plaatsen.