Inschrijfformulier workshop

Met onderstaand formulier kun je je opgeven voor een van de komende workshops. De richttijden van de workshop zijn van 10:00- 16:00. De workshop kost 96 euro per persoon, deze prijs is inclusief koffie en thee gedurende de hele dag. Een aantal  impressies van workshops met een beschrijving van de dag en reacties van deelnemers vind je onderaan deze pagina.

Als je het formulier ingevuld hebt, ontvang je spoedig een bevestiging van je inschrijving  met instructies over de betaalwijze. Als je na twee werkdagen nog geen bevestiging via e-mail ontvangen hebt, stuur dan een berichtje via het contactformulier.

Vakantieperiode 10 t/m 29 augustus
In verband met vakantie zijn we in de periode van 10 t/m 29 augustus verminderd bereikbaar. Dit betekent dat de inschrijvingen voor workshops van 10 t/m 20 augustus onregelmatig verwerkt worden; het kan in die periode wat langer duren voor je inschrijving bevestigd is. Schrijf je je In de periode van 21 t/m 29 augustus in voor een workshop dan wordt je inschrijving op of kort na 30 augustus bevestigd.