Inschrijfformulier workshop

Op dit moment zijn er geen workshops waarvoor je je kunt inschrijven. Het programma voor het najaar hebben we voorlopig in de wacht gezet, omdat we met de 1,5 meter regel moeten zoeken hoe we de workshops in kunnen richten zodanig dat het financieel nog haalbaar is. Zodra we meer informatie hebben publiceren we dat op deze site.

Met onderstaand formulier kun je je opgeven voor een van de komende workshops. De richttijden van de workshop zijn van 10:00- 16:00. De workshop kost 96 euro per persoon, deze prijs is inclusief koffie en thee gedurende de hele dag. Een aantal  impressies van workshops met een beschrijving van de dag en reacties van deelnemers vind je onderaan deze pagina.

Als je het formulier ingevuld hebt, ontvang je spoedig een bevestiging van je inschrijving  met instructies over de betaalwijze. Als je na twee werkdagen nog geen bevestiging via e-mail ontvangen hebt, stuur dan een berichtje via het contactformulier.

Workshop Roosendaal afgelast
De workshop op 4 april aanstaande is, in verband met de coronacrisis afgelast. De deelnemers hebben inmiddels een e-mail ontvangen. Er is een nieuwe datum in Roosendaal gepland op zaterdag 12 september.