Inschrijving workshop

Met onderstaand formulier kun je je opgeven voor een van de komende workshops. De richttijden van de workshop zijn van 10:00- 16:00. De workshop kost 135 euro per persoon, deze prijs is inclusief koffie en thee gedurende de hele dag. Voor minimuminkomens hebben we een speciaal gereduceerd tarief van 96 euro. Een aantal  impressies van workshops met een beschrijving van de dag en reacties van deelnemers vind je onderaan deze pagina.

Als je het formulier ingevuld hebt en de betaling afgerond, ontvang je direct een bevestiging van je inschrijving. Even later volgt het programma. Mocht je een van deze mails niet ontvangen, kijk dan eerst of deze niet in je spambox gekomen zijn.  Als je na twee werkdagen nog geen e-mail van ons ontvangen hebt, stuur dan een berichtje via het contactformulier.

We vragen om je mobiele telefoonnummer voor het geval er zich op de dag van de workshop zelf calamiteiten voordoen. We kunnen je dan bereiken zodat je niet voor niets op pad gaat.
De prijs van de workshop is € 135,= Heb je een (aantoonbaar) minimuminkomen, dan kun je gebruik maken van het gereduceerde tarief van € 96,=. Kruis dan het vakje hierboven aan.