Samenwerking?

Bericht


Zoals alle slachtoffers van narcistische mishandeling, ben ook ik ontzettend veel over het onderwerp gaan lezen. In mij groeide de wens om me te gaan inzetten voor anderen, maar ook de wens om hierin samen te werken. Ongeveer een half jaar geleden stuitte ik op Sylvia’s blog, en ik kwam haar ook tegen op forums waar ik las. Ik werd geraakt door de heldere manier waarop ze in gaat op de problematiek. Ik heb haar benaderd met de vraag of we op een bepaalde manier kunnen gaan samen werken. We zijn aan het onderzoeken welke rol zij in in mijn lezingen zou kunnen krijgen. Het is heel motiverend om met een “gelijkgestemde” van gedachten te wisselen. Narcistische mishandeling vormt een groot probleem in onze samenleving, en om dat probleem aan te pakken is het denk ik belangrijk om krachten te bundelen.

Sylvia stelt zich even voor:

Hallo allemaal,
toen ik vorig jaar mijn relatie met een narcist verbrak, besloot ik mijn hele verhaal op te schrijven op een blog. Online informatie over narcisme heeft mij destijds de kracht gegeven ermee te stoppen, en met mijn blog hoop ik anderen ook de ogen te doen openen. Want bij een narcist moet je zo snel mogelijk wegwezen.

Via mijn blog kwam ik in contact met Iris.

Mijn blog staat op http://narcisme.weblogplaza.nl/ (zonder www ervoor).

Groetjes
Sylvia

Geef een reactie

Alleen de voornaam of een pseudoniem wordt bij plaatsing gebruikt. Het e-mailadres wordt niet getoond in de reacties.

Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met de richtlijnen. Op basis hiervan worden de berichten ook gemodereerd. Het kan daardoor enige tijd duren voor je reactie zichtbaar is op de website. Stichting Het Verdwenen Zelf behoudt zich het recht voor om reacties aan te passen of niet te plaatsen.