E-book wordt werkboek

Bericht

Komende weken voorproefjes van de inhoud!

Binnenkort is mijn werkboek “herstellen van narcistische mishandeling” te bestellen. Omdat het een werkboek wordt, is het helaas eind november nog niet beschikbaar. We gaan het laten drukken, en daardoor zal het midden december te bestellen zijn. Ik hoop dat we deze streefdatum halen, maar je zult het boek in ieder geval onder de kerstboom kunnen leggen als cadeautje voor jezelf of iemand anders.

Waarom heb ik besloten tot een werkboek?

  • Slachtoffers hebben al veel inzichten opgedaan, door veel te lezen. Het gaat er om inzichten om te zetten in de praktijk. Dat gaat dus verder dan lezen alleen. Met dit werkboek kun je concreet werken aan je eigen herstel. Voor sommigen zal dit werkboek niet voldoende zijn, daarom bouwt het e-coachingstraject voort op dit boek. Zo kun je in een op jou afgestemd traject, volledig herstellen van narcistische mishandeling.
  • Schrijven werkt helend en is iets heel persoonlijks. Je kunt er zelf voor kiezen welke opdrachten in het werkboek je uitgebreid invult, en welke niet. Door dingen te beschrijven, breng je rust en structuur aan in je eigen gedachten en gevoelens. Hierdoor kom je ook meer in contact met jezelf.
  • In dit boek worden veel vernieuwende inzichten over narcisme en psychopathie aangeboden, die je door de opdrachten direct kunt toepassen op je eigen situatie. Veel mensen leren via het toepassen in de praktijk, niet enkel via studie. In dit werkboek wordt theorie praktijk, doordat je wat je leest terug vertaalt naar je eigen ervaringen en inzichten.
  • Ten slotte heb ik gekozen voor een speelse vorm. Het onderwerp op zich is al loodzwaar. Door dagboekfragmenten, weetjes en bijvoorbeeld filmbesprekingen op te nemen, wordt het werkboek afwisselend en een beetje speels.

Het boek bestaat uit acht hoofdstukken en zal ongeveer 120 A4 beslaan.

Voorproefje

De komende weken wordt regelmatig een voorproefje uit elk hoofdstuk op deze blog geplaatst!

Eén gedachte over “E-book wordt werkboek”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *