Workshop 15 februari: nog enkele plaatsen vrij!


Over ongeveer drie weken vindt de eerste workshop “herstellen van narcistische mishandeling” plaats. Deze workshop bouwt voort op het werkboek. De workshop vindt plaats in Eindhoven en is maatwerk. Dit betekent dat ik, naast een algemeen verhaal, in zal gaan op specifieke vragen die door de deelnemers ingezonden kunnen worden. Ik maak een selectie uit die vragen, en zal ze zo duidelijk mogelijk behandelen.

Er zijn nog drie plaatsen vrij. Sylvia zal ook een onderdeel verzorgen. De workshop start om 10:00 en eindigt rond 15:00. Klik hier voor praktische informatie. Er gelden bij deze eerste workshop een paar kortingsregelingen waarover ik je graag informeer. Opgeven kan via het contactformulier.

Bedenk wel dat de workshop geen vervanging kan zijn van therapie. Het doel is informatievoorziening en bekrachtiging. Dit laatste zal ook plaatsvinden door middel van enkele rollenspellen. De vragen van deelnemers die behandeld zullen worden, gaan niet teveel in op iemands persoonlijke situatie. Wanneer je met heel persoonlijke zaken en symptomen zit en daar graag begeleiding bij wilt, raad ik je aan om naar de individuele coachingsmogelijkheden te informeren. Tijdens de workshop worden die zaken behandeld, die in minderen of meerdere mate voor alle slachtoffers spelen. We stemmen onze informatievoorziening af op de groep. Het deel uitmaken van een groep mensen waarbij ieder in een vergelijkbaar proces zit, zal ook heel bekrachtigend werken.

Omdat het om een complexe vorm van mishandeling gaat en de workshop maatwerk is, kiezen we voor maximaal twaalf deelnemers. Als je mee wilt doen, reageer dan zo snel mogelijk. Het is de bedoeling dat er in april in Amsterdam een tweede workshop zal plaatsvinden.

Eén gedachte over “Workshop 15 februari: nog enkele plaatsen vrij!”

Geef een reactie

Alleen de voornaam of een pseudoniem wordt bij plaatsing gebruikt. Het e-mailadres wordt niet getoond in de reacties.

Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met de richtlijnen. Op basis hiervan worden de berichten ook gemodereerd. Het kan daardoor enige tijd duren voor je reactie zichtbaar is op de website. Stichting Het Verdwenen Zelf behoudt zich het recht voor om reacties aan te passen of niet te plaatsen.