Nieuws over bestelling werkboek.


Voor alle mensen die een werkboek hebben besteld: hartelijk dank! Ik verwacht de boeken donderdag binnen te krijgen van de drukker. We gaan ze dan zo snel mogelijk versturen. Je kunt je werkboek vanaf zaterdag 25 januari verwachten (bestellingen uit België duren iets langer). Mocht er nog vertraging optreden, dan informeer ik iedereen hierover via deze blog.

 

2 gedachten aan “Nieuws over bestelling werkboek.”

 1. Beste Iris
  Ik heb je boek vanaf gisteren in huis en heb bijna ademloos tot nu toe zitten lezen.
  Het is geen feest van herkenning maar een hel van herkenning.
  Eindelijk, ja eindelijk valt het een en ander in elkaar.
  Ben inmiddels 60 jaar oud en ik kan en wil graag tegen je zeggen dat ik ontzettend blij en dankbaar ben met je boek.
  Ik laat nog van me horen.
  Dank je wel

 2. Beste Iris,
  Zoals je beloofd had ik heb je boek gisteren mogen ontvangen, wat een werk heeft het je gekost. Dankjewel dat jij met jou levenservaringen andere mag en kan gaan helpen, ik vind je boek Super; begrijpelijke taal, handvatten, inzichten en opdrachten. Ik ga er nog een hele hap aan krijgen, ik denk dat er nog (veel) meer verdriet uit mezelf gaat komen. Het is goed voor mijn herstel! En voor mijn kinderen die ik op een andere manier kan gaan bezien ook hen kan begrijpen. meer vertrouwen in het leven terug krijg. Jouw boek ik weet het zeker daar zal veel over gesproken gaan worden!!
  Of eigenlijk het gebeurt al :).
  Jacqueline.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *