Workshop afgelast en ander nieuws!


Heel vervelend, maar aangezien ik ziek ben kan de workshop van dit weekend in Eindhoven niet doorgaan. Alle deelnemers zijn al op de hoogte gesteld. Er wordt in Eindhoven een nieuwe workshop aangeboden op 25 oktober. Zodra ik weet hoeveel plaatsen daar nog vrij zijn kun je je via het inschrijfformulier opgeven.

Boeken

We hebben een nieuwe drukker gevonden voor het werkboek. De opdracht is verstrekt en vanaf 15  september zijn de boeken weer volop leverbaar.
(bijgewerkt 15 sep)

Website en organisatie

Vanaf volgende week is er een medewerker secretariaat die de administratieve kant van het werk van mij gaat overnemen. De boekbestellingen, inschrijvingen voor de workshops en andere zaken gaan voortaan via dit secretariaat. Meer nieuws volgt.

2 reacties op “Workshop afgelast en ander nieuws!

  1. Lieve Iris.
    Ik had al een vermoeden.
    Waar je ook bent,hoe ziek je ook bent, heel veel geluk, en vooral veel gezondheid gewenst.
    Hartelijke groetjes .

Geef een reactie

Alleen de voornaam of een pseudoniem wordt bij plaatsing gebruikt. Het e-mailadres wordt niet getoond in de reacties.

Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met de richtlijnen. Op basis hiervan worden de berichten ook gemodereerd. Het kan daardoor enige tijd duren voor je reactie zichtbaar is op de website. Stichting Het Verdwenen Zelf behoudt zich het recht voor om reacties aan te passen of niet te plaatsen.

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden als we een nieuw bericht plaatsen? laat dan je naam en e-mail adres achter via dit formulier.