Workshop afgelast en ander nieuws!


Heel vervelend, maar aangezien ik ziek ben kan de workshop van dit weekend in Eindhoven niet doorgaan. Alle deelnemers zijn al op de hoogte gesteld. Er wordt in Eindhoven een nieuwe workshop aangeboden op 25 oktober. Zodra ik weet hoeveel plaatsen daar nog vrij zijn kun je je via het inschrijfformulier opgeven.

Boeken

We hebben een nieuwe drukker gevonden voor het werkboek. De opdracht is verstrekt en vanaf 15  september zijn de boeken weer volop leverbaar.
(bijgewerkt 15 sep)

Website en organisatie

Vanaf volgende week is er een medewerker secretariaat die de administratieve kant van het werk van mij gaat overnemen. De boekbestellingen, inschrijvingen voor de workshops en andere zaken gaan voortaan via dit secretariaat. Meer nieuws volgt.

2 gedachten aan “Workshop afgelast en ander nieuws!”

  1. Lieve Iris.
    Ik had al een vermoeden.
    Waar je ook bent,hoe ziek je ook bent, heel veel geluk, en vooral veel gezondheid gewenst.
    Hartelijke groetjes .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *