Start netwerk: zoek je een coach of therapeut?


Na weken gesprekken voeren, heen en weer mailen en ander overleg is het zover; het netwerk van het Verdwenen Zelf gaat van start. Ik ben er ontzettend blij mee. We starten met vijf coaches en therapeuten, die vanuit verschillende locaties werken en zich specialiseren in hulp na narcistische mishandeling. Ze zijn allen ervaringsdeskundige en hebben elk hun eigen professionele achtergrond. Sommigen van hen worden vergoed, en de coaches die (nog) niet vergoed worden hanteren zeer redelijke tarieven. Het netwerk zal in de komende periode nog worden uitgebreid.

Op deze pagina kun je zien wat de begeleiding inhoudt. Je kunt vanaf die pagina ook uitgebreide informatie opvragen waarin de coaches en therapeuten zich voorstellen. De meesten van hen hebben een website die ook in dit document vermeld staat, waardoor je een nog uitgebreider beeld krijgt van de betreffende persoon. Je zult pas in een kennismakingsgesprek kunnen vaststellen of de klik er is. Hierom bieden alle betrokken hulpverleners een gratis kennismakingsgesprek aan.

Ik zelf ga stoppen met coaching. Hierdoor komt er voor mij tijd vrij om het vervolg op het werkboek te schrijven, de website te onderhouden en therapeuten en begeleiders op te leiden. Door het netwerk van coaches en therapeuten kan een veel grotere groep slachtoffers geholpen worden. Daarnaast blijf ik ook nog workshops organiseren. De administratie rond de boekbestellingen en workshops wordt vanaf nu door een secretariaat verzorgd.

10 reacties op “Start netwerk: zoek je een coach of therapeut?

 1. Iris, wat een goed nieuws. Jij, en het team van therapeuten/coaches van harte gefeliciteerd en veel succes toegewenst. Ik ben trots op je!

 2. Wat goed nieuws, Iris! Je komt echt voor ons op! Je bent een enorme steun op allerlei fronten. Fijn voor je dat dit je ook weer gelukt is. Ik ben trots op je!

 3. Dit is een hele belangrijke start van erkenning op grotere schaal, Eindelijk!!
  Dank je Iris voor je inzet hiervoor, en alles wat je ervoor hebt moeten doen om dit te verwezenlijken.
  Ieder van ons weet dat het waarschijnlijk alle uitersten van jou heeft gevergd om zo snel op korte tijd dit alles voor elkaar te krijgen. En ongetwijfeld zal het van hieruit verder groeien naar een grotere keten en meer erkenning.
  Wonderen zijn de wereld nog niet uit.
  Wat je hebt bereikt geeft moed voor ons dat er toekomst zit in ons eigen leven dirigeren en mogen ondergaan zoals wij dat graag zouden willen.
  Ik heb enorm veel respect voor je harde werk en enorme doorzettingsvermogen ,maar ook voor je vermogen te weten wanneer te delegeren of over te dragen aan anderen…..Die zich ook heel goed kunnen inzetten voor slachtoffers en goed kunnen luisteren.
  Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten op een workshop.
  Thanx
  Sincerely
  Lisia

  1. Lieve Lisia, en alle anderen die al gereageerd hebben,
   bedankt voor de positieve reacties. Inderdaad Lisia, heb ik hier heel hard aan getrokken. Het werkt voor mij ook heel motiverend om al met de mensen uit dit netwerk te kunnen “sparren”, om te weten dat je samen iets draagt. Het afgelopen jaar is heel zwaar en intensief voor mij geweest, ik heb nooit in mijn eentje als een soort “Jeanne d’arc” tegen narcisme willen strijden. Dit is een onderwerp -narcistische mishandeling- waarvoor je met elkaar je krachten moet bundelen. Er zijn genoeg kundige mensen die op eigen wijze hun steentje kunnen en willen bijdragen, precies zoals jij zegt.
   Hartelijke groet, Iris

 4. Lieve Iris,
  Wat super goed! Gefeliciteerd met de nieuwe coaches en wat fijn dat je aan deel 2 van het werkboek kan gaan beginnen (Kan ik er al 1 bestellen 😉).
  Lieve Iris ik vind het jammer dat ik je nog steeds niet hebt kunnen ontmoeten, maar ik weet die dag komt! Ik heb inmiddels de scheiding aangevraagd, het heeft lang geduurd, maar die tijd heb ik nodig gehad.
  Iris, ik ben je zo dankbaar voor alles, het boek, de gesprekken die wij over de mail hebben gehad en je hulp ivm een psycholoog. Ik kijk uit naar je nieuwe boek, suc6 met het schrijven.
  Voor nu… Heel veel liefs en een dikke dikke ZOEN

 5. Gefeliciteerd, Iris. Zo knap wat jij bereikt hebt. Ben je nog steeds heel dankbaar en volg alles van je. Merk dat ik dat nog nodig heb al ben ik al heel ver dankzij jou.

 6. Tranen in mijn ogen dat er eindelijk fatsoenlijke hulp is. Een plek om steun, begrip en advies te krijgen. Door gespecialiseerde mensen. Fantastisch!
  Het is tijd om te helen.

Geef een reactie

Alleen de voornaam of een pseudoniem wordt bij plaatsing gebruikt. Het e-mailadres wordt niet getoond in de reacties.

Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met de richtlijnen. Op basis hiervan worden de berichten ook gemodereerd. Het kan daardoor enige tijd duren voor je reactie zichtbaar is op de website. Stichting Het Verdwenen Zelf behoudt zich het recht voor om reacties aan te passen of niet te plaatsen.

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden als we een nieuw bericht plaatsen? laat dan je naam en e-mail adres achter via dit formulier.