Ik weet nu dat er een uitweg is

Lees hieronder de reacties van een aantal deelnemers van de basisworkshop

“Je mag hier jezelf zijn met al je kwetsbaarheden. De workshop maakt je sterker en haalt je uit je isolement. Het belangrijkste inzicht voor mij was dat er geen hoop is op verbetering in een relatie met een narcist”.

“Het is zo fijn om te ervaren dat er meer mensen zijn in een soortgelijke situatie en dat je jezelf niet hoeft te verdedigen, juist doordat lotgenoten elkaar begrijpen. Het boek van Iris is heel herkenbaar voor mij en bied mij houvast om in het hier en nu te blijven en niet meegezogen te worden in de wereld van de narcist”.

“Met deze workshop kun je een sprong maken in je ontwikkeling. Bevestiging van je ervaringen, uitwisseling hoe je daarmee om kan gaan, een rugzak vol bagage om verder mee te kunnen”.

“Een of twee mensen die je kan vertrouwen en herkennen, helpt me om te herstellen. Anders blijven het twee werelden. De wereld met de narcist (duisternis) en de realiteit waarin het leven met de narcist niet ter sprake mag komen; vrolijk, sterk, niets aan de hand. Deze workshop brengt licht in de duisternis”.

“Goed georganiseerd, veel informatie, veel interactie. Ik heb geleerd dat de kracht in mezelf zit. Het is een verademing om met lotgenoten te kunnen delen waar je zo lang in opgesloten hebt gezeten”.

“Het was een warm bad, dit is werkelijk helend”.

“Het belangrijkste inzicht voor mij was dat je uit de narcistische wereld moet stappen en je eigen pad moet gaan volgen”.

“De trainers zijn prettig, deskundig, heel betrokken en inlevend. De dag zit goed in elkaar”.

“Ik weet nu dat er een uitweg is”.

Een reactie op “Ik weet nu dat er een uitweg is

Geef een reactie

Alleen de voornaam of een pseudoniem wordt bij plaatsing gebruikt. Het e-mailadres wordt niet getoond in de reacties.

Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met de richtlijnen. Op basis hiervan worden de berichten ook gemodereerd. Het kan daardoor enige tijd duren voor je reactie zichtbaar is op de website. Stichting Het Verdwenen Zelf behoudt zich het recht voor om reacties aan te passen of niet te plaatsen.

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden als we een nieuw bericht plaatsen? laat dan je naam en e-mail adres achter via dit formulier.