Website verplaatst

Beste mensen,

Zojuist is onze website verhuisd naar een ICT-dienstverlener in Nederland. We hebben geprobeerd dat zo soepel en geruisloos mogelijk te laten verlopen, maar er zijn onbedoeld een of twee mails verstuurd naar al onze e-mail volgers met als titel ‘nieuw bericht gepubliceerd’ met daarin berichten uit 2013 en een niet-werkende link. Excuses hiervoor, graag deze mails negeren.
We zoeken voor dit probleem nog een oplossing. Los hiervan zijn we er blij mee dat door het overzetten van de website er een aantal zaken zijn verbeterd.

De website is nu geheel in ons eigen beheer, is een stuk sneller geworden, de privacy is beter gewaarborgd en we hebben meer mogelijkheden om de website geheel naar wens in te richten. Kortom, we zijn tevreden dat we hiermee onze diensten beter kunnen aanbieden. We hopen dat ook jullie de site als prettiger ervaren.

Team het Verdwenen Zelf

 

 

4 reacties op “Website verplaatst

  1. Hallo Mark,

    Mag ik een suggestie doen voor deze site?
    Zou het mogelijk zijn om behalve rechts een rubriekje “recente berichten” ook een rubriekje “recente reacties” te vermelden? Zo komen reacties denk ik beter tot hun recht, omdat je alleen bericht krijgt (mail) van reacties op berichten waar je zelf op gereageerd hebt. Dat geldt vooral voor reacties op oudere berichten.

  2. Ben blij jullie dit bericht geplaatst hebben, was al grondig aan het onderzoeken wat hier aan de hand kon zijn… Want ook ik vond een bericht in mijn spambox met een groot waarschuwing teken en boodschap, geen link aan te klikken en niet te antwoorden, dat niet geverifieerd kon worden dit bericht (zogenaamd nieuw bericht over “de tomaat is blauw”) van het verdwenen zelf daadwerkelijk afkosmtig was. (vond het al vreemd een mail van verdwenen zelf in spam box zat) Zag dat de afzender “asterix.verdwenenzelf.org” zou zijn, en subscribded als -het-verdwenenzelf.

    Allicht ik op onderzoek uitging of iemand zat te “mindfucken” (er bestaan narcisten genoeg die zo ver gaan, al of niet via anderen met it kennis) Dus via de echte site op zoek naar dat zogenaamde nieuwe artikel, etc, toen gewoon naar blogs, en trof dit bericht, waarvoor dank, bespaard me velen nachten it-onderzoek… Overigens wel een spijker op zijn kop artikel, ook al dateert het van 2013…succes met de herieuwde webside host..(en 1 en ander ook in waarschwing van google werkt dus goed…ha ha) (opluchting, dat het niets ernstigers is….)

Geef een reactie

Alleen de voornaam of een pseudoniem wordt bij plaatsing gebruikt. Het e-mailadres wordt niet getoond in de reacties.

Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met de richtlijnen. Op basis hiervan worden de berichten ook gemodereerd. Het kan daardoor enige tijd duren voor je reactie zichtbaar is op de website. Stichting Het Verdwenen Zelf behoudt zich het recht voor om reacties aan te passen of niet te plaatsen.

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden als we een nieuw bericht plaatsen? laat dan je naam en e-mail adres achter via dit formulier.