Het werkboek en jouw herstel


Het is zover; de opdracht is aan de drukker verstrekt. De eerste oplage van het werkboek is beperkt, daarom hebben we een voorinschrijving geopend.

Met behulp van het werkboek kun je concreet aan de slag met je herstel. Het boek bevat 66 opdrachten. Je kiest zelf welke opdrachten je wilt maken. De opdrachten zijn ingebed in acht duidelijke hoofdstukken. Mocht je na het maken van de opdrachten uit het werkboek nog met dingen zitten, dan kun je coaching overwegen.

Ik ga vanaf nu alle coaching die ik aanbied op het werkboek baseren. Omdat je via het werkboek essentiële basiskennis vergaart, kan ik mijn coaching veel effectiever inzetten. Er komt een kort, compact coachingstraject wat voortborduurt op de opdrachten in het werkboek.  Meer informatie volgt binnenkort.

Ik wil hier nog van de gelegenheid gebruik maken om de proeflezers te bedanken voor hun feedback, hun verbeteringen en waardevolle suggesties; dankzij hen is het boek echt áf.

Ik heb mijn uiterste best gedaan om het werkboek zo compleet mogelijk te maken. Het bevat vernieuwende inzichten, het is informatief, maar het is vooral ook een wérkboek.  Nu is het de beurt aan de lezer om ermee aan de slag te gaan.  Ik hoop dat je zo de weg terugvindt naar jezelf…..Succes!

Iris

3 reacties op “Het werkboek en jouw herstel

  1. Nou Iris, ik heb mijn bestelling geplaatst hoor. En ik ga het dan voor de 3de keer lezen.
    Maar deze keer niet als proeflezer. Deze keer kan ik er eindelijk mee aan de slag, als het werkboek waar het voor bedoelt is.
    Het -ermee aan de slag gaan- gaat mij zeker nog verder brengen in mijn herstelproces. Dat weet ik nu eigenlijk al, want alleen het lezen heeft dat al gedaan. Ik ben heel benieuwd naar de uiteindelijke, complete uitvoering natuurlijk. Ik kijk er naar uit.
    Bedankt alvast,
    Ge

Geef een reactie

Alleen de voornaam of een pseudoniem wordt bij plaatsing gebruikt. Het e-mailadres wordt niet getoond in de reacties.

Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met de richtlijnen. Op basis hiervan worden de berichten ook gemodereerd. Het kan daardoor enige tijd duren voor je reactie zichtbaar is op de website. Stichting Het Verdwenen Zelf behoudt zich het recht voor om reacties aan te passen of niet te plaatsen.

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden als we een nieuw bericht plaatsen? laat dan je naam en e-mail adres achter via dit formulier.