Vakantiebericht

Wij gebruiken deze zomerweken om op te laden voor een druk najaar waarin we onder andere een nieuwe workshop gaan aanbieden om jongeren die slachtoffer zijn geworden van psychisch geweld te helpen bij het terugvinden van hun eigen kracht en autonomie. Daarom schroeven we onze blogfrequentie tijdelijk een tandje naar beneden. Natuurlijk ben je in de tussentijd van harte welkom om eerder verschenen blogs op deze site nog eens terug te lezen. Een aanrader wat ons betreft! De site staat boordevol artikelen waar lezers kracht uit kunnen putten en die je zelfs tijdens de donkerste dagen kunnen laten zien dat er mooi licht aan het eind van de tunnel gloort (zie gedichtje). De boeken van Iris Koops kunnen tijdens deze weken gewoon besteld worden en deze worden zoals altijd snel toegestuurd. Het secretariaat blijft gewoon open voor je praktische vragen, inschrijvingen workshops en coachingsinformatie. Over een aantal weken zijn we weer terug met waardevolle content in de frequentie die je van ons gewend bent.
We wensen je hele goeie weken! Met veel zon.

Hartelijke groet,
Team stichting het Verdwenen Zelf

Het gedichtje is van Toon Hermans. Wij vinden dat hij het perspectief dat wij ook hopen te bieden prachtig omschrijft.

3 reacties op “Vakantiebericht

 1. Geweldig wat Toon Hermans schrijft”
  “…In het allerdiepste donker,
  Dáár begint het mooiste licht…”

  Ik wens iedereen een hele fijne, welverdiende vakantie toe. Geniet van de rust en laadt de batterij maar hélemaal op!

  Take care,
  SummerMoon

 2. Mooi gedicht, Toon Hermans is mijn favoriet; succes met alle voorbereidingen voor de wederom goede initiatieven die zo op de weg ontstaan, om dit ‘euvel’ aan het licht te brengen, alsof het strakjes heel vanzelfsprekend is en iedereen weet waarover het gaat of waarover ‘we’ praten, maar de weg er naar toe hebben de mensen geweten die steeds zochten naar de juiste woorden en ze nooit vonden, maar hier staan ze volop, iedere keer weer, dat maakt het wel zo makkelijk omdat je nu weet dat het iig (toch) bestaat en er woorden voor zijn; zo dankbaar voor al jullie goede werk!

 3. Voor iedereen een mooie vakantietijd, nieuwe inspiratie en kracht om narcisme en alles wat eromheen vast zit, aan te kaarten en los te weken.
  Veel sterkte voor de mensen die worstelen en veel verdriet hebben.

  Even een lichtpuntje , maandag had ik een uitvaart , daar zag ik mijn broer die alle contact met mij verbroken had , vanwege dat ik narcisme aangekaart had over onze moeder en jeugd, en hij en zijn vrouw begonnen uit zich zelf een praatje met mij en hij kwam later aan mijn tafeltje zitten. Oppervlakkig met elkaar gesproken, maar…het is een begin, een lichtpuntje in de duisternis zoals Toon het zo mooi beschrijft.
  Liefs!
  Merel ( 72)

Geef een reactie

Alleen de voornaam of een pseudoniem wordt bij plaatsing gebruikt. Het e-mailadres wordt niet getoond in de reacties.

Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met de richtlijnen. Op basis hiervan worden de berichten ook gemodereerd. Het kan daardoor enige tijd duren voor je reactie zichtbaar is op de website. Stichting Het Verdwenen Zelf behoudt zich het recht voor om reacties aan te passen of niet te plaatsen.

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden als we een nieuw bericht plaatsen? laat dan je naam en e-mail adres achter via dit formulier.