Nieuwe fase stichting Het Verdwenen Zelf

Nu de zomervakantie op haar eind loopt, pakken we de draad weer op. De afgelopen periode hebben we gebruikt om te bouwen aan een nieuwe workshop en training die zich specifiek op jongeren richt. Daarnaast hebben we de tijd benut om te bezinnen en onze missie verder aan te scherpen. Sinds onze oprichting in 2013 hebben we duizenden slachtoffers ondersteund bij het (her)vinden van hun eigen kracht en autonomie. Daar zijn we trots op! We streven ernaar om de komende jaren nog veel meer mensen te kunnen begeleiden op hun route naar herstel. We staan aan het begin van een nieuwe fase. Naast onze sterke focus op het helpen van slachtoffers gaan we daarom ook inzetten op fondsenwerving om onze slagkracht verder te vergroten.

Onlangs heeft Tako Engelfriet zijn werkzaamheden als voorzitter neergelegd. Wij zijn Tako dankbaar voor zijn bevlogenheid, veelzijdige werkzaamheden en zijn hart voor de zaak. Hij heeft bijvoorbeeld een belangrijke rol gespeeld in de landelijke media-aandacht voor ons pleidooi voor de strafbaarstelling van psychisch geweld.

Vanwege zijn vertrek zoeken wij een nieuwe voorzitter die met enthousiasme en expertise de scherper geformuleerde missie van Het Verdwenen Zelf gaat helpen ondersteunen en uitdragen. De ideale kandidaat beschikt bovendien over een relevant netwerk, dat aangeboord kan worden om kansen op het gebied van fondsenwerving te verzilveren. Misschien ken je iemand en wil je diegene op de functie wijzen? Het complete functieprofiel lees je hier > Vacature: voorzitter stichting Het Verdwenen Zelf » Voor Professionals

Tussentijds neemt Jelmer van Nimwegen de voorzitterstaken op interim basis op zich. Jelmer is de afgelopen jaren nauw betrokken geweest bij Het Verdwenen Zelf, waardoor hij lopende zaken tot de komst van de nieuwe voorzitter snel en doeltreffend kan oppakken.

Vragen?
Heb je naar aanleiding van dit bericht of de vacature van voorzitter nog vragen? Neem dan contact met ons op via contact@verdwenenzelf.org.

5 reacties op “Nieuwe fase stichting Het Verdwenen Zelf

 1. Nou, wat een verandering.
  Tako, jij was zo’n beetje het publieke boegbeeld van deze stichting. Altijd rustig en beheerst en vooral erg duidelijk.
  Bedankt voor alles en het ga je goed!

 2. Lieve beste Tako, ‘ik zou die Tako graag eens ontmoeten’ bedacht ik me vaak. Je reacties op het forum, je inzet, je empathie, je deskundigheid en lef(je moet t allemaal maar durven en willen) voor het.verdwenenzelf maakten dat gevoel. Wat heb jij veel werk verzet!
  Boegbeeld, ja dat ben je zeker geworden!
  Tako, superbedankt!!!!!

  Ik wens je alle goeds!
  Hartelijke groeten,
  M.

 3. Wat jammer. Ik ben in de korte tijd dat ik hier ben Tako sympathiek gaan vinden. Af en toe dacht ik als ik hem in een filmpje bezig zag: ff wat gas geven. Maar hij pleit heel netjes voor zijn missie. Dan bereik je meer, lees ik ook in het boek van Iris: als je verbinding zoekt.
  Ik wens jou, Tako, heel veel goeds in je verdere toekomst en ik hoop voor ‘verdwenen zelf’ dat er zich iemand aan zal melden met dezelfde kwaliteiten als Tako.

 4. Tako,

  Wat heb ik altijd met veel interesse naar je geluisterd in de verschillende media-momenten en interviews met vakbladen. Je vakkennis bleek onmmisbaar en ik vond je ook heel erg onverstoorbaar en zeker overkomen. Vaak dacht ik: “dat zou ik nooit zo kunnen”.

  Dank je wel voor je inzet voor de Stichting Het Verdwenen Zelf. Dat je naam overal opdook in reacties, de media en meer, maakte dat je een vertrouwd naam voor me werd en dat ik me gezien voelde.

  Graag wens ik je heel veel succes met de dingen die je nu gaat doen. Ik kan me voorstellen dat velen je zullen missen.

  Take care,
  SummerMoon

Geef een reactie

Alleen de voornaam of een pseudoniem wordt bij plaatsing gebruikt. Het e-mailadres wordt niet getoond in de reacties.

Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met de richtlijnen. Op basis hiervan worden de berichten ook gemodereerd. Het kan daardoor enige tijd duren voor je reactie zichtbaar is op de website. Stichting Het Verdwenen Zelf behoudt zich het recht voor om reacties aan te passen of niet te plaatsen.

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden als we een nieuw bericht plaatsen? laat dan je naam en e-mail adres achter via dit formulier.