Nieuwe voorzitter en expertise gedeeld

Maandagmiddag, tijdens de tweede netwerkbijeenkomst van dit jaar, werd Mathilde Maas Kuper voorgesteld als nieuwe voorzitter van Stichting Het Verdwenen Zelf aan alle aanwezige netwerkleden. Wij zijn blij met de komst van Mathilde! Met haar jarenlange ervaring als trainer en adviseur, aanpakkersmentaliteit, brede bestuurservaring en fijne persoonlijkheid past Mathilde naadloos in ons team en bij onze toekomstvisie. Daar kwamen de netwerkleden ook snel achter toen Mathilde zichzelf op basis van een ludiek spelelement nader voorstelde en dezelfde werkvorm gebruikte om de visie van de stichting en haar rol daarin verder te duiden. Haar aanstelling kon rekenen op veel enthousiasme onder de aanwezigen.

Tijdens de netwerkdag kregen de aanwezigen bovendien een training van Wianda Hoogakker over de polyvagaaltheorie. Een nuttige sessie waarin niet alleen het theoretisch kader behandeld werd, maar onze netwerkleden ook handvatten kregen en oefeningen deden om de inzichten in te zetten in hun eigen praktijk. De verdiepte kennis over de theorie biedt hen een extra tool om slachtoffers van #psychischgeweld te helpen zichzelf te reguleren, bijvoorbeeld bij grote stress.

Wij kijken terug op een waardevolle dag waarin kennis is verrijkt, banden zijn aangehaald en de blik op de toekomst is gericht met de toevoeging van Mathilde aan het team.

2 reacties op “Nieuwe voorzitter en expertise gedeeld

 1. Hallo Mathilde,
  hartelijk welkom als voorzitter van Het Verdwenen Zelf en met de benoeming.
  Een fijne vruchtbare tijd wens ik je toe.
  Een hartelijke groet!
  Merel ( 73)

 2. Wat súper en een verrijking met Mathilde Maas als nieuwe voorzitter bij Stichting Het Verdwenen Zelf.

  Hartelijke felicitaties aan Mathilde en alle mensen bij de Stichting.

  Veel succes!

  Isabo

Geef een reactie

Alleen de voornaam of een pseudoniem wordt bij plaatsing gebruikt. Het e-mailadres wordt niet getoond in de reacties.

Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met de richtlijnen. Op basis hiervan worden de berichten ook gemodereerd. Het kan daardoor enige tijd duren voor je reactie zichtbaar is op de website. Stichting Het Verdwenen Zelf behoudt zich het recht voor om reacties aan te passen of niet te plaatsen.

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden als we een nieuw bericht plaatsen? laat dan je naam en e-mail adres achter via dit formulier.