Website in nieuw helder jasje!

Het is zover! Sinds vanavond heeft deze website een nieuwe look en we zijn er maar wat trots op. En deze transformatie maakt dat we ook even terugblikken naar toen het allemaal begon.

Bijna elf jaar geleden ging de website van ‘het Verdwenen Zelf’ voor het eerst de lucht in. In die tijd was er in Nederland nog relatief weinig informatie te vinden over narcistische mishandeling. In de jaren erna groeide het Verdwenen Zelf uit tot een organisatie met een breed aanbod voor slachtoffers, en later ook voor professionals. En de website groeide mee en werd een beetje ‘topzwaar’. Bijna wekelijks publiceerden we een nieuwe blog van een gastauteur; ervaringsdeskundigen die hun ervaringen met narcistische mishandeling delen en vertellen hoe zij herstellen of hersteld zijn. Daarnaast deelden wij onze eigen blogs en artikelen.

En dit blijven we doen, maar wel in dit nieuwe format. Onze website was uitgegroeid tot een enorme ‘informatiedatabank’ en echt uit zijn jasje gegroeid. Bovendien heeft de techniek de afgelopen jaren niet stilgestaan. Die combinatie zorgde ervoor dat we een nieuwe frisse start wilden maken.

De pluspunten van deze nieuwe website op een rij:

 • Onze kennis over emotionele en psychische mishandeling is goed te vinden en overzichtelijk gemaakt.
 • De boeken van Iris Koops, inclusief de combi-deal, zijn eenvoudig te bestellen.
 • De workshops en alle vervolgworkshops staan online. Je kunt dus – afgestemd op jouw situatie – direct bekijken waar jij behoefte aan zou hebben.
 • Het netwerk van therapeuten staat voor je klaar; bij interesse voor een individueel traject ontvang je met één druk op de knop meer informatie per e-mail.
 • Meer overzicht: alle blogs van ervaringsdeskundigen (artikelen) zijn ingedeeld in rubrieken, denk aan getuigenissen over narcistische ouders of een narcistische (ex-)partner, of een andersoortige toxische relatie.
 • En natuurlijk maken we onze missie kenbaar en stellen we ons aan jullie voor.
 • Dat alles in een fijne frisse vormgeving geschikt voor zowel de pc, de tablet als de mobiele telefoon.
 • Last but nog least: een nieuwe huisstijl met logo dat uitstraalt waar wij voor staan: het bieden van herkenning, helderheid en hoop.

We zijn heel blij met het resultaat. En na het doornemen van de blogs en reacties op deze berichten willen we ook nog even zeggen: dank je wel. Bedankt voor het delen van jullie ervaringen en het onder de aandacht brengen van emotionele en psychische mishandeling.

Laat ons weten wat je van de nieuwe website vindt! Je kunt reageren onder dit bericht.

Aan alle websitebezoekers; dank jullie wel voor jullie betrokkenheid. Dat betekent veel voor ons!

Team het Verdwenen Zelf

PS Ook de website voor professionals zal een transformatie ondergaan, meer info volgt als het zo ver is.

10 reacties op “Website in nieuw helder jasje!

 1. Van harte met jullie nieuwe website !
  Wat ziet het er goed uit !

  En prachtig logo. Mooie kleuren. Ik vind de foto’s passend en de indeling heel erg prettig!
  Goede combinatie van helderheid, overzichtelijkheid en hoopgevend-heid
  Ontzettend goed aangepakt. Een missie en visie proef ik hier uit!
  Nóg gebruikersvriendelijker dan de vorige website.
  En dan die animatie bij “Wie zijn wij”!!
  Kort, krachtig en duidelijk.

  Jullie zijn geslaagd in de stap naar verdere professionalisering.
  En natuurlijk de prachtige button DONEREN.
  Ik raak niet uitgelezen.

  Bedankt voor deze mooie upgrade!

  liefs Gwendolyn

 2. Wat fijn, gefeliciteerd! Het resultaat mag er zijn met deze frisse nieuwe aanblik. Knap werk om zoveel informatie toch overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en toegankelijk te houden. De beelden bij de teksten zijn een verrijking. Kortom, een zeer geslaagde vernieuwing!

 3. Echt prachtig de nieuwe website. Goed gedaan! Zoveel overzichtelijker. De informatie staat er nu ook veel duidelijker. Een website met heel veel info en dat snap ik in dit geval, want het is een complex onderwerp.

 4. Wat een mooie, duidelijke en vooral zoveel meer overzichtelijker website is dit geworden! Heel fijn. Gefeliciteerd!

 5. Mooi.
  Helemaal van deze tijd.
  En voor een nieuwkomer erg overzichtelijk wat het Verdwenen Zelf te bieden en bereikt heeft.
  Wat ik wel een beetje mis zijn de reacties van mensen op…..
  Men reageert nl. niet alleen op de meest recente blogs of artikelen, maar ook op oudere. Dat overzicht is er nu niet meer. En da’s jammer, want er valt altijd wel weer iets op te steken van een ander.

 6. Wat een prachtige site! Ik zie dat hier heel veel hart en ziel, deskundigheid en gedrevenheid in zit, dit gaat mensen zeker nog verder helpen om de goede informatie te vinden!

 7. Wat een prachtige vernieuwde website. Gefeliciteerd.
  De button voor professionals direct in zicht. Top.
  Dankjewel voor jullie inzet.

  An

 8. Natuurlijk was ik razend benieuwd naar de nieuwe website en opzet, toen ik hoorde dat het een make-over zou krijgen. Maar … mijn complimenten! De site ziet er heel mooi en fris uit. Ook professioneel, maar ook… menselijk en warm, als je dat kan zeggen van een website.

  Ook de indeling in artikelen met tags is super fijn en goed! Dat hebben jullie goed gedaan. Maakt het ook makkelijker om specifieke informatie te vinden. Want het hebben van een narcistische ouder is toch altijd weer anders dan het hebben van een narcistische (ex-)partner. En er staan ook mooie foto’s bij de artikelen!

  Absoluut goed gedaan!

 9. Lieve mensen,

  Van harte met deze mijlpaal.
  Het voelt een beetje als thuiskomen op een veilige plek.

  Jullie werken hard. Elke keer is er weer een grote stap gemaakt. En nu dan een prachtige, beeldende, overzichtelijke site.

  Zet hem op. Hartstikke fijn dat jullie er zijn!

Geef een reactie

Alleen de voornaam of een pseudoniem wordt bij plaatsing gebruikt. Het e-mailadres wordt niet getoond in de reacties.

Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met de richtlijnen. Op basis hiervan worden de berichten ook gemodereerd. Het kan daardoor enige tijd duren voor je reactie zichtbaar is op de website. Stichting Het Verdwenen Zelf behoudt zich het recht voor om reacties aan te passen of niet te plaatsen.

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden als we een nieuw bericht plaatsen? laat dan je naam en e-mail adres achter via dit formulier.