Planning workshops komende maanden!


De planning voor de workshops in de komende maanden is rond. Hierbij een overzicht:

 • Zaterdag 24 mei in Eindhoven
 • Zaterdag 5 juli in Zwolle
 • Zaterdag 23 augustus een Terugkomdag in Gouda

De richttijden van de workshop zijn van 10:00- 15:30. De prijs bedraagt 65 euro.
Inhoudelijke informatie over de workshop vind je hier;

Alle workshops zijn gebaseerd op mijn boek “herstellen van narcistische mishandeling”. Om het maximale uit de workshop te halen, raad ik iedere deelnemer aan dit werkboek vooraf te lezen.

De workshop wordt door mijzelf gegeven, samen met een andere ervaringsdeskundige die ook professioneel trainer is. Met zijn tweeën zullen we een fijne en veilige dag neerzetten. Het deel uitmaken van een groep mensen waarbij ieder in een vergelijkbaar proces zit, zal heel bekrachtigend werken. Omdat het om een complexe vorm van mishandeling gaat en de workshop maatwerk is, kiezen we voor maximaal veertien deelnemers.

Als je het opgaveformulier invult, ontvang je een mail met verdere praktische informatie. De eerste workshop afgelopen weekend was volgeboekt; we hebben een aantal mensen moeten teleurstellen omdat er geen plaats meer was. Wil je verzekerd zijn van een plekje, wacht dan dus niet te lang met aanmelden.

Klik hier om je voor één van de workshops aan te melden.

2 reacties op “Planning workshops komende maanden!

 1. Hallo Iris,
  Wat heb ik een waardering voor je, wetend dat je uit een diep dal geklommen bent.
  Dat je met vallen en opstaan en door jouw doorzettingsvermogen, zover gekomen bent.
  Inmiddels is je werkboek uitgegeven waarvan er al veel verkocht zijn. Ik heb er ook een in mijn bezit, ‘t ziet er van ‘t begin tot ‘t eind in alle opzichten heel professioneel uit, ben er van overtuigd dat je er veel mensen mee gaat helpen.
  Je hebt op 15 febr. je 1e workshop gegeven, er zullen er nog vele volgen.
  Je mag met recht trots op jezelf zijn, ik ben ‘t in ieder geval!
  Je Schoonzusje

Geef een reactie

Alleen de voornaam of een pseudoniem wordt bij plaatsing gebruikt. Het e-mailadres wordt niet getoond in de reacties.

Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met de richtlijnen. Op basis hiervan worden de berichten ook gemodereerd. Het kan daardoor enige tijd duren voor je reactie zichtbaar is op de website. Stichting Het Verdwenen Zelf behoudt zich het recht voor om reacties aan te passen of niet te plaatsen.

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden als we een nieuw bericht plaatsen? laat dan je naam en e-mail adres achter via dit formulier.