Start nieuwe workshopseizoen!


De afgelopen weken is er achter de schermen hard gewerkt om het nieuwe seizoen probleemloos van start te laten gaan. Niet alleen praktisch, maar ook inhoudelijk wordt er hard gewerkt. Eerder vertelde ik dat we voor een nieuwe aanpak van de workshops kiezen. Afgelopen jaar werd er ongeveer elke maand een workshop gegeven door Anastasia en mijzelf. Daarnaast is er afgelopen jaar een vervolgworkshop aangeboden. De vraag naar workshops is groot, en de belasting op slechts twee trainers, is ook groot.

Met de start van het netwerk enkele maanden geleden, zijn er meer schouders om het vele werk voor en met slachtoffers te dragen. Binnen het netwerk zitten verschillende coaches en therapeuten, allen met hun eigen kwaliteiten. Sommige van hen hebben ervaring als trainer en gaven direct aan graag workshops te willen geven. Voor de basisworkshop zijn er nu twee “koppels” trainers, zij hebben straks als het seizoen begint zelf aan een of meerdere workshops deelgenomen en zich de basisworkshop “eigen gemaakt”. Vanuit hun specifieke ervaring en kwaliteiten en hun verbondenheid met de problematiek gaan zij hele mooie dagen neerzetten, daar ben ik van overtuigd. Ook zal er eens in het kwartaal een workshop in België gegeven gaan worden (informatie volgt). Twee trainers gaan hiermee aan de slag.

Wij starten het nieuwe seizoen (de eerste helft van 2015) met vijf basisworkshops; bijna elke maand een. Voor meer informatie over de planning van deze basisworkshop, klik hier.

Er zullen in 2015 ook diverse verdiepingsdagen worden aangeboden. Deze workshops zijn bestemd voor mensen die de basisworkshop hebben gedaan, of voor mensen die individueel begeleid worden door iemand uit het netwerk. Via zo’n verdiepingsdag doe je extra inzichten en vaardigheden op, die je herstel nog een extra impuls geven. Er worden drie verschillende dagen ontwikkeld, waardoor je de dag kan kiezen die het beste past bij waar jij nog behoefte aan hebt. Hou de website in de gaten voor meer informatie!

Geef een reactie

Alleen de voornaam of een pseudoniem wordt bij plaatsing gebruikt. Het e-mailadres wordt niet getoond in de reacties.

Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met de richtlijnen. Op basis hiervan worden de berichten ook gemodereerd. Het kan daardoor enige tijd duren voor je reactie zichtbaar is op de website. Stichting Het Verdwenen Zelf behoudt zich het recht voor om reacties aan te passen of niet te plaatsen.

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden als we een nieuw bericht plaatsen? laat dan je naam en e-mail adres achter via dit formulier.