Herboren

Dit is een gedicht van Elisabeth

Kom, pak mijn hand
dan trek ik je uit het moeras
ik zie je aarzeling
begrijpelijk
omdat ik er zo lang
niet voor je was

Door zwakte ontzield
kon ik de druk van buiten
niet weerstaan
maar ik ben terug

Je Verdwenen Zelf
ik til je op
houd je stevig vast
laat je
nooit
meer gaan

7 reacties op “Herboren

  1. Ik zou er heel veel over willen zeggen, de woorden tuimelen door mijn hoofd. Ik val echter stil, dit is exact zoals het is. Zoveel van jezelf houden dat het eindelijk belangrijk wordt; no matter what. Dank je wel!

  2. Prachtig …maar zo ver ben ik nog lang niet ..nu deel 2 besteld ,ik weet …het werkt het helpt te begrijpen… je te verweren ,maar mijn hemel wat doet het zeer ….Ben na veel lezen ,begrijpen ook nog HSP jaren alles gevoeld van mijn ex of ie weg was in het buitenland… klachten had en in het ziekenhuis terecht kwam… voelde werkelijk alles gewoon eng woonde al jaren in een andere plaats ….Moet wel zeggen was 10 jaar een robot ,een verlengstuk van hem ….De meest lieve sociale vader echtgenoot …voor de buitenwereld …ben iedereen kwijt ..is niet erg het enige is ben zoo ontzettend bang dat mijn enige kind zo op hem lijkt ik betrap haar zo vaak op dingen waar ik niet mee kan leven …..Wat mij zo veel pijn doet en dat is alleen als er anderen mensen bij zijn …je treffen in je hart ….Dat doet zo veel pijn dat ik al vaak afstand heb genomen maar het komt steeds harder aan kan er met niemand over praten ,,,je houd van je kind ,je helpt met alles omdat haar pa het aflaat weten ,,,is er alleen als hij in de deprie zit …..en zwaait met concert kaarten …zij is van haar puberttijd 12 jaar ongv gemanipuleerd en tegen mij opgestookt door haar vader / nu 25 …Wil haar vertrouwen maar diep in mijn hart lukt het niet meer …..Haar gedrag is anders om ….lieflijk samen op vakantie ….als ze zich verveeld leuke dingen doen … problemen heeft ik ben er voor haar ,….maar met andere mensen mij onderuit halen en vernederen ….ben echt te moe nu om er nog iets mee te kunnen ….

Geef een reactie

Alleen de voornaam of een pseudoniem wordt bij plaatsing gebruikt. Het e-mailadres wordt niet getoond in de reacties.

Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met de richtlijnen. Op basis hiervan worden de berichten ook gemodereerd. Het kan daardoor enige tijd duren voor je reactie zichtbaar is op de website. Stichting Het Verdwenen Zelf behoudt zich het recht voor om reacties aan te passen of niet te plaatsen.

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden als we een nieuw bericht plaatsen? laat dan je naam en e-mail adres achter via dit formulier.