Voorbestelling vervolgboek geopend

Het is zover! De drukker is aan het werk, het vervolgboek komt eraan en de voorbestelling is geopend. Ik wil  hier graag wat praktische informatie met betrekking tot het vervolgboek, de voorbestelling en de levering ervan op een rijtje zetten.

Het vervolgboek heet “Je leven in eigen hand – verder na narcistische mishandeling“. Net zoals het eerste boek van Iris is dit boek uitsluitend via onze website te bestellen. Inhoudelijke informatie over het nieuwe boek vind je op deze pagina.

We hebben een apart voorbestellingsformulier om één of meer exemplaren van het vervolgboek te bestellen. Je vindt het formulier op deze pagina.

Als je het werkboek nog niet hebt, raden we je van harte aan om dat boek eerst te bestellen. Wil je naast het werkboek meteen een exemplaar van het vervolgboek, dan kun je ook wachten met bestellen tot het nieuwe boek daadwerkelijk in levering is. Als je  beide boeken tegelijk bestelt krijg je namelijk een leuke korting.

We verwachten de boeken rond vrijdag 7 juli aanstaande van de drukker. Omdat we veel bestellingen verwachten, bereiden we ons voor op een forse logistieke operatie en waarschijnlijk hebben we meer dan één dag nodig om de voorbestellingen te verzenden. Zodra de verzending begonnen is meld ik dat op deze website. Je krijgt een e-mail als je boek verzonden is.

Praktische informatie

titel: Je leven in eigen hand
ondertitel: Verder na narcistische mishandeling
ISBN: 978-90-823925-1-7
uitvoering: paperback, A4 formaat
aantal pagina’s: 316
prijs: € 29,50

Nog even alle links op een rijtje:

Inhoudelijke informatie over dit vervolgboek
Het bestelformulier

2 reacties op “Voorbestelling vervolgboek geopend

 1. Beste Iris, gefeliciteerd met je nieuwe boek.
  Ik kijk er naar uit… net als heel veel anderen…
  Na je eerste fantastische boek ben ik nu vooral op zoek naar methodes om om te gaan met instanties (bv school) waarmee je te maken hebt i.v.m de kinderen van een narcistische ex…
  Ik las dat er aandacht is voor de kinderen waarbij je ze zonder kwaad te spreken over hun vader toch kunt behoeden voor je narcistisch ex…
  Ik hoop dat er nog wat tips in staan om met de frustratie t.o.v de buitenwereld om te gaan die hem als een lieve zorgzame vader zien maar niks van narcisme begrijpen.
  Ik kan niet wachten,
  Mirella.

Geef een reactie

Alleen de voornaam of een pseudoniem wordt bij plaatsing gebruikt. Het e-mailadres wordt niet getoond in de reacties.

Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met de richtlijnen. Op basis hiervan worden de berichten ook gemodereerd. Het kan daardoor enige tijd duren voor je reactie zichtbaar is op de website. Stichting Het Verdwenen Zelf behoudt zich het recht voor om reacties aan te passen of niet te plaatsen.

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden als we een nieuw bericht plaatsen? laat dan je naam en e-mail adres achter via dit formulier.