Psychologen en therapeuten gezocht

Ons netwerk van gespecialiseerde coaches en therapeuten bestaat inmiddels ruim drie jaar. We hebben een mooi team van 17 betrokken professionals. Wegens de grote behoefte aan gespecialiseerde hulp zoekt Het Verdwenen Zelf echter nog mensen in de volgende regio’s:

– Zuid Holland
– Limburg
– Drenthe
– Friesland
– westelijk Overijssel (rond Zwolle)

Ben je zelfstandig psycholoog, psychosociaal therapeut of traumatherapeut? Wil je je inzetten voor slachtoffers van narcistische mishandeling? Graag komen we met je in contact.

Vertel ons kort wat je achtergrond is, waarom je je wilt inzetten voor deze doelgroep, dus welke “link” jij hebt met het onderwerp narcistische mishandeling. Mocht je een eigen website hebben, vermeld die er dan bij. Daarna zal ik met je onderzoeken of er een klik is en of we kunnen gaan samenwerken. De selectieprocedure bestaat ook uit contact met een aantal mensen uit het netwerk. Uiteraard vertel ik over wat deelname aan het netwerk inhoudt en wat wij je te bieden hebben.

We zoeken mensen die narcistische mishandeling écht begrijpen, een therapeutische opleiding hebben afgerond, en ervaring hebben in het begeleiden van cliënten. Je moet open staan voor de specifieke problemen van deze doelgroep. Als je ervaringsdeskundige bent is dat meegenomen, maar niet noodzakelijk.

Heb je interesse, stuur dan je mail met reactie graag vóór 8 december 2017 naar secretariaat@verdwenenzelf.org

Iris

8 reacties op “Psychologen en therapeuten gezocht

  1. Hoi anoniem,
   Bedankt voor je reactie. Zeer binnenkort start er een therapeute uit regio Antwerpen in ons netwerk. Er volgt nog een aparte oproep voor therapeuten in de andere regio’s in Vlaanderen.
   hartelijke groet,
   Iris

   1. EIN-DE-LIJK zicht op een therapeute in Antwerpen/België! Hopelijk wordt deze ook erkend door de Belgische ziektekostenverzekering …Er is ook in België nood aan iemand die weet wat een slachtoffer nodig heeft want de hulpverlener(s) waar ik al mee te maken kreeg zijn naar mijn aanvoelen geen van allen bekend of vertrouwd met deze stoornis, waardoor je je als slachtoffer na een sessie enkel maar eenzamer en ongelukkiger voelt.

   2. Beste Iris, Ik ben een vrouw van 50 jaar uit Vlaanderen. Ik vind het heel fijn om te horen dat je netwerk ook gaat uitbreiden naar ons land. Ik ben opgegroeid in een gezin dat voor de buitenwereld een sprookje was. Maar zelf voelde ik van jongsaf vooral heel veel pijn en verwarring. Ik begreep het gedrag van mijn moeder totaal niet. Als ik te rade ging bij 1 van mijn beide zussen, stootte ik enkel op veel onbegrip. Ik begreep dit totaal niet, want we waren zogezegd een heel hecht en warm gezin. En 1 van mijn 2 zussen is zelfs mijn identieke tweelingzus. Vooral na het overlijden van mijn vader, werd het allemaal nog veel erger. Nu waren er geen remmen meer. Ik werd echt uit het nest gepest en uiteindelijk samen met mijn man en kinderen buitengezet. We begrepen er niks meer van. Gelukkig kwam ik na veel dubben en zoeken op jouw website. Je beide boeken voelden voor mij alsof je ze persoonlijk voor mij geschreven had. Ik lees er dagelijks in en ze liggen ook al een half jaar elke nacht als een houvast naast me. Nu begrijp ik waarom mijn moeder en zussen zich zo gedragen. Ik kon er nooit de vinger op leggen. Het was ook allemaal zo geniepig en zo totaal anders naar de buitenwereld. Het is heel duidelijk dat mijn zus verwachtte dat ik ging smeken om terug te mogen komen. Maar we zijn weggebleven. Al een half jaar heb ik nu geen contact gehad met mijn moeder en mijn zussen,en dat brengt enerzijds enorm veel rust. Maar het herstellen kost zoveel energie. Gelukkig heb ik een fijn gezin en lieve mensen rond me. Maar jouw boeken zijn voor mij een echte reddingsboei. Bedankt !

    1. Hoi Christine,
     Hartelijk dank voor je bericht, wat fijn dat je zoveel aan mijn boeken gehad hebt! En wat goed dat je afstand hebt en houdt van het ‘verziekte’ systeem dat je hier beschrijft.
     Ja, herstellen is zwaar, maar elke stap waard. Want je kan nu weer over jezelf en je eigen leven beschikken. Heel belangrijk dat je goede mensen om je heen hebt.
     Sterkte en hartelijke groet,
     Iris

 1. Zelf woonachtig in Limburg, slachtoffer van narcistische mishandeling. Weliswaar gescheiden, financiële scheiding wordt tegen gehouden door ex. d.m.v procederen om mij financieel te ruïneren en geestelijk kapot te maken. Rechtssysteem faalt en beloont hem zelfs voor zijn wandaden. Met alternatieve geneenswijze alleen red ik ‘t niet meer. Heb ondertussen met drie psychologen intake gesprek gehad, twee waren eerste lijns en de derde persoon (tweede lijns) gaf mij te kennen dat ze mij hierin niet kon begeleiden. Na drie mnd (en drie rechtszaken verder!) ben ik bij phi-med (premium heathcare intervention) terecht gekomen. Eerste intake gesprek staat genoteerd…ik ben ‘n “roepende in de woestijn”
  Margo

 2. Hoi Margo,
  Weet je zeker dat je daar op je plek zit bij premium heathcare intervention?
  Ik ben bang dat je daar opnieuw een roepende in de woestijn bent. Is daar iemand die werkelijk verstand heeft van NPS? Dat wordt vaak wel geroepen als je ernaar vraagt of je wordt aangekeken alsof jij degene bent die gek is. Dat kan ook nog.
  Ik denk dat je op zoek moet gaan naar een advocaat die kennis heeft van narcisme én voor jezelf als persoon naar iemand die kennis heeft van narcisme. Het gaat vast wat verder dan ik weet hoor, maar deze twee personen lijken mij de eerste belangrijke personen voor jou.
  Heel veel succes én sterkte.
  Gr. M

Geef een reactie

Alleen de voornaam of een pseudoniem wordt bij plaatsing gebruikt. Het e-mailadres wordt niet getoond in de reacties.

Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met de richtlijnen. Op basis hiervan worden de berichten ook gemodereerd. Het kan daardoor enige tijd duren voor je reactie zichtbaar is op de website. Stichting Het Verdwenen Zelf behoudt zich het recht voor om reacties aan te passen of niet te plaatsen.

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden als we een nieuw bericht plaatsen? laat dan je naam en e-mail adres achter via dit formulier.