Psychologen en therapeuten gezocht

Ons netwerk van gespecialiseerde coaches en therapeuten bestaat inmiddels ruim drie jaar. We hebben een mooi team van 17 betrokken professionals. Wegens de grote behoefte aan gespecialiseerde hulp zoekt Het Verdwenen Zelf echter nog mensen in de volgende regio’s:

– Zuid Holland
– Limburg
– Drenthe
– Friesland
– westelijk Overijssel (rond Zwolle)

Ben je zelfstandig psycholoog, psychosociaal therapeut of traumatherapeut? Wil je je inzetten voor slachtoffers van narcistische mishandeling? Graag komen we met je in contact.

Vertel ons kort wat je achtergrond is, waarom je je wilt inzetten voor deze doelgroep, dus welke “link” jij hebt met het onderwerp narcistische mishandeling. Mocht je een eigen website hebben, vermeld die er dan bij. Daarna zal ik met je onderzoeken of er een klik is en of we kunnen gaan samenwerken. De selectieprocedure bestaat ook uit contact met een aantal mensen uit het netwerk. Uiteraard vertel ik over wat deelname aan het netwerk inhoudt en wat wij je te bieden hebben.

We zoeken mensen die narcistische mishandeling écht begrijpen, een therapeutische opleiding hebben afgerond, en ervaring hebben in het begeleiden van cliënten. Je moet open staan voor de specifieke problemen van deze doelgroep. Als je ervaringsdeskundige bent is dat meegenomen, maar niet noodzakelijk.

Heb je interesse, stuur dan je mail met reactie graag vóór 8 december 2017 naar secretariaat@verdwenenzelf.org

Iris

6 thoughts on “Psychologen en therapeuten gezocht

  • Hoi anoniem,
   Bedankt voor je reactie. Zeer binnenkort start er een therapeute uit regio Antwerpen in ons netwerk. Er volgt nog een aparte oproep voor therapeuten in de andere regio’s in Vlaanderen.
   hartelijke groet,
   Iris

   • EIN-DE-LIJK zicht op een therapeute in Antwerpen/België! Hopelijk wordt deze ook erkend door de Belgische ziektekostenverzekering …Er is ook in België nood aan iemand die weet wat een slachtoffer nodig heeft want de hulpverlener(s) waar ik al mee te maken kreeg zijn naar mijn aanvoelen geen van allen bekend of vertrouwd met deze stoornis, waardoor je je als slachtoffer na een sessie enkel maar eenzamer en ongelukkiger voelt.

 1. Zelf woonachtig in Limburg, slachtoffer van narcistische mishandeling. Weliswaar gescheiden, financiële scheiding wordt tegen gehouden door ex. d.m.v procederen om mij financieel te ruïneren en geestelijk kapot te maken. Rechtssysteem faalt en beloont hem zelfs voor zijn wandaden. Met alternatieve geneenswijze alleen red ik ’t niet meer. Heb ondertussen met drie psychologen intake gesprek gehad, twee waren eerste lijns en de derde persoon (tweede lijns) gaf mij te kennen dat ze mij hierin niet kon begeleiden. Na drie mnd (en drie rechtszaken verder!) ben ik bij phi-med (premium heathcare intervention) terecht gekomen. Eerste intake gesprek staat genoteerd…ik ben ’n “roepende in de woestijn”

  Margo

 2. Hoi Margo,
  Weet je zeker dat je daar op je plek zit bij premium heathcare intervention?
  Ik ben bang dat je daar opnieuw een roepende in de woestijn bent. Is daar iemand die werkelijk verstand heeft van NPS? Dat wordt vaak wel geroepen als je ernaar vraagt of je wordt aangekeken alsof jij degene bent die gek is. Dat kan ook nog.
  Ik denk dat je op zoek moet gaan naar een advocaat die kennis heeft van narcisme én voor jezelf als persoon naar iemand die kennis heeft van narcisme. Het gaat vast wat verder dan ik weet hoor, maar deze twee personen lijken mij de eerste belangrijke personen voor jou.

  Heel veel succes én sterkte.
  Gr. M

Geef een reactie