Psychodynamische therapiegroep lotgenoten

Dit is een gastcolumn van Sonja van Stuijvenberg

In onze praktijk waar wij onder andere werken met slachtoffers van narcistisch misbruik hebben we naast de helende effecten van coaching en therapie ook gemerkt dat het delen met anderen met dezelfde ervaring ook ontzettend helend is. Daarom zijn wij naast de normale lotgenotencirkel die wij hosten waarbij het accent vooral op delen ligt ook een therapeutische lotgenotengroep Narcisme gestart. Hier combineren wij coaching en therapie met lotgenotencontact waarbij het één het ander versterkt. Een waardevolle extra stap in de richting van regie over je leven terugkrijgen.

We hebben inmiddels een eerste succesvolle editie van deze psychodynamische lotgenotengroep narcisme verzorgd waarbij alle deelnemers heel positief waren.

Wat kun je verwachten van deze groep?

Een serie van vijf online-bijeenkomsten van 2 uur in een groep van maximaal 14 deelnemers.

  • Samenzijn en delen met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als jij. (H)erkenning!
  • Een programma waarin veel belangrijke thema’s worden behandeld.
  • Een veilige en warme setting.
  • Begeleiding door ervaringsdeskundige professionals.
  • Therapeutische technieken uit de Psychodynamica.
  • Inzicht krijgen in de patronen waarin je vastzit.
  • Uitleg over narcisme
  • Alle ruimte om vragen in te brengen.

De bijeenkomsten worden begeleid door mijzelf, Sonja van Stuijvenberg en mijn collega Sonja Lucardie. Wij zijn beiden coaches en psychodynamisch therapeuten en ervaringsdeskundigen op het gebied van narcisme.

Op vier mei a.s. start weer een nieuwe onlinegroep. Zie de flyer voor alle praktische informatie!

Dit aanbod valt buiten het dienstenpakket van het Verdwenen Zelf. Wij verzorgen enkel de promotie. Neem voor alle vragen contact op met trainers en netwerkleden Sonja van Stuijvenberg en Sonja Lucardie, hun contactgegevens staan in de flyer.

4 reacties op “Psychodynamische therapiegroep lotgenoten

  1. Goedemorgen, Ik zie dat ik net te laat ben voor deze sessie online bijeenkomsten. Wordt deze nog een keer georganiseerd dit jaar?

Geef een reactie

Alleen de voornaam of een pseudoniem wordt bij plaatsing gebruikt. Het e-mailadres wordt niet getoond in de reacties.

Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met de richtlijnen. Op basis hiervan worden de berichten ook gemodereerd. Het kan daardoor enige tijd duren voor je reactie zichtbaar is op de website. Stichting Het Verdwenen Zelf behoudt zich het recht voor om reacties aan te passen of niet te plaatsen.

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden als we een nieuw bericht plaatsen? laat dan je naam en e-mail adres achter via dit formulier.