Live training voor professionals: nog enkele plaatsen vrij!

Psychische en emotionele mishandeling komt veel voor en steeds meer professionals krijgen hier oog voor. Gelukkig maar, want er is nog veel werk te verzetten in het vergroten van het bewustzijn hierover in de samenleving, en het concreet ondersteunen van slachtoffers.

Ben je professional en wil je je hierin verdiepen? Of ken je iemand die handen en voeten wil geven aan dit belangrijke onderwerp? De eerstvolgende live training voor professionals wordt maandag 27 september aangeboden. De training is geaccrediteerd door het SKB en door de landelijke vereniging POH-GGZ. Veel professionals volgden deze training in de afgelopen zes jaar.

Enkele reacties van eerder deelnemende professionals:

‘Goede uiteenzetting over wat deze vorm van mishandeling inhoudt en wat een slachtoffer meemaakt. Daarna goede handvatten hoe je slachtoffers kunt begeleiden. Veel ruimte om vragen te stellen’.

‘De problematiek wordt belicht vanuit verschillende hoeken, zeer verdiepend. Goede interactie met de groep. De ervaring bij de trainers spat er van af. Heel professioneel en prettig tegelijk’.

“De trainers zijn professioneel, warm en betrokken. Het is fijn om andere hulpverleners te ontmoeten en te horen hoe zij met cliënten werken”.

“De dag zit goed in elkaar. De afwisseling in theorie en praktijk is heel prettig. Er is veel ruimte voor interactie, waardoor je veel opsteekt. Een helder programma, dat goed bewaakt wordt”.

“Het was ontzettend verrijkend om met anderen deze dag bij te wonen. Vanuit allerlei disciplines en invalshoeken werd veel aangereikt en uitgewisseld”.

“Ondanks dat de materie heel serieus is hebben we in een geweldige sfeer de stof kunnen verwerken. Ik hoop dat veel meer professionals deze workshop gaan volgen en toepassing vinden in hun dagelijks werk”.

“Het was een inspirerende dag waarin we gemotiveerd gewerkt hebben. Er was herkenning van casuïstiek, waardoor er bruikbare handvatten meegegeven werden. Aan te bevelen aan alle professionals die werken met slachtoffers van narcistische mishandeling!”.

Kijk hier voor meer informatie over deze training en het inschrijven.

 

2 gedachten aan “Live training voor professionals: nog enkele plaatsen vrij!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *