Zaterdag 25 maart eerste live training jongeren en jongvolwassenen

Jongeren die eerder deelnamen aan onze online trainingen beoordeelden deze met een 9,6.

Tijdens de eerste live workshop op zaterdag 25 maart aanstaande, hebben we de gelegenheid om meer de diepte in te gaan en maken jongeren (van 15 t/m 23 jaar) kennis te laten maken met lotgenoten die net als zij slachtoffer zijn geworden van psychisch geweld. Dat wordt vaak als een enorme steun ervaren.

De nood is hoog! Maar liefst 1 op de 10 jongeren krijgt in Nederland te maken met dwingende controle. Op die leeftijd is het moeilijk te duiden waarom je je zo vervelend voelt in een relatie. De kans is groot dat jongeren bij een unheimlich gevoel gaan googlen en op allerlei goedbedoelde adviezen en tests stuiten die hen onomwonden vertellen dat ze ‘in een toxische relatie zitten‘. Maar wat betekent dat precies, en vooral wat dan………? Hoe wapenen jongeren zichzelf tot ze sterk of volwassen genoeg zijn om zich uit de greep van de relatie te bevrijden en aan de slag te gaan met hun herstel? Dat leren wij deelnemers in onze training.
Zeker bij jongeren merken wij dat juist websites die louter uit zijn op clicks  hen in enorme vertwijfeling achterlaten. Dat is gevaarlijk! Want als jongeren niet adequaat geholpen worden heeft dat een negatieve impact op het vervolg van hun leven. Denk aan het aangaan van gezonde relaties, weten wat ze willen en kunnen op carrièregebied en het vasthouden van het vertrouwen in zichzelf.

Onze training helpt hen de eerste stappen richting een gezonde toekomst te zetten. De training is gebaseerd op onze succesvolle trainingen voor volwassenen, maar toegespitst op jongeren door aangepast taalgebruik, meer interactie en laagdrempeliger voorbeelden.

Er is slechts nog een aantal plaatsen beschikbaar voor onze eerste live training op 25 maart aanstaande. Klik hier voor meer informatie en deelnemen >>> https://verdwenenzelf.org/jongeren

Geef een reactie

Alleen de voornaam of een pseudoniem wordt bij plaatsing gebruikt. Het e-mailadres wordt niet getoond in de reacties.

Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met de richtlijnen. Op basis hiervan worden de berichten ook gemodereerd. Het kan daardoor enige tijd duren voor je reactie zichtbaar is op de website. Stichting Het Verdwenen Zelf behoudt zich het recht voor om reacties aan te passen of niet te plaatsen.