Ontwar de chaos in je hoofd via onze online training 17 april ‘Uit het doolhof van narcistische mishandeling’

Woensdag 17 april organiseren wij van 10.00 uur een nieuwe editie van onze online training ‘Uit het doolhof van narcistische mishandeling’. De kleinschalige training is bedoeld om slachtoffers van emotioneel of psychisch geweld te helpen om narcistische patronen te leren herkennen. Trainsters Sonja van Stuijvenberg en Sonja Lucardie, beiden professioneel trainers en ervaringsdeskundigen, geven je in de twee uur durende sessie bovendien degelijke inzichten in de gevolgen van emotionele mishandeling en handvatten om je eigen gedrag en worstelingen beter te begrijpen. Die realisatie geeft in veel gevallen rust. Die rust geeft ruimte om te kunnen bewegen richting herstel. De training is waardevol voor iedereen die binnen een partner-, familie- of werkrelatie slachtoffer is geworden van narcistische mishandeling.

Een van de deelnemers aan een eerdere sessie omschreef de training als volgt:

“Zeer heldere training. Hoe duidelijk wil je het hebben! Mijn belangrijkste inzicht is dat je langzaamaan wordt meegezogen in deze destructieve toestand en dat als je er middenin zit, het een lange weg terug is naar jezelf, maar dat het wel kan! Deze training geeft je inzicht in hoe het werkt en waar je mee te maken krijgt, maar ook hoe er een weg terug is naar je eigen wereld. De informatie is kort en bondig, eerlijk en helder, geen speld tussen te krijgen”.

Andere ervaringen lees je hier.

Gun jezelf deze laagdrempelige manier om de rode draad van een destructieve relatie te leren herkennen om vervolgens de chaos in je hoofd te kunnen ontwarren. Zet die eerste stap naar het terugvinden van jezelf. Deelname kost € 45,00 en er is nog slechts een aantal plaatsen beschikbaar. Meer informatie en inschrijven.

Geef een reactie

Alleen de voornaam of een pseudoniem wordt bij plaatsing gebruikt. Het e-mailadres wordt niet getoond in de reacties.

Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met de richtlijnen. Op basis hiervan worden de berichten ook gemodereerd. Het kan daardoor enige tijd duren voor je reactie zichtbaar is op de website. Stichting Het Verdwenen Zelf behoudt zich het recht voor om reacties aan te passen of niet te plaatsen.