Vind je weg uit het doolhof

Onze nieuwe online training heeft nu éénmaal plaatsgevonden. Nu de lockdown verlengd is en live trainingen voorlopig nog niet mogelijk zijn, is deelname aan deze training mogelijk ook iets voor jou!

Een paar reacties van deelnemers:

Echt een aanrader voor mensen die met narcisme te maken hebben gehad. Het is moeilijk om zonder hulp weer vertrouwen in jezelf te krijgen. Heel leerzaam. Professioneel en vriendelijk. Ik heb meer duidelijkheid, geruststelling dat het echt niet aan mij ligt, meer besef hoe ernstig de situatie was in mijn verleden.

Goede training die helder omschrijft hoe je als slachtoffer meegezogen wordt in de dynamiek van de narcist. Als slachtoffer is het zo fijn om van professionals te horen dat je geen schuld hebt aan de mishandeling. Dat de training wordt gegeven door sterke vrouwen die zelf ook ervaringsdeskundig zijn, geeft hoop en moed. Dat er vanuit begrip wordt gesproken is heel prettig.

Zeer heldere training. Hoe duidelijk wil je het hebben! Mijn belangrijkste inzicht is dat je langzaamaan wordt meegezogen in deze destructieve toestand en dat als je er middenin zit, het een lange weg terug is naar jezelf, maar dat het wel kan! Deze training geeft je inzicht in hoe het werkt en waar je mee te maken krijgt, maar ook hoe er een weg terug is naar je eigen wereld. De informatie is kort en bondig, eerlijk en helder, geen speld tussen te krijgen.

Lees hier alle informatie over de training. Je kunt je op dit moment inschrijven voor:
– dinsdag 2 maart, 19:00-21:00, of
– dinsdag 23 maart, 15:00-17:00.

7 gedachten aan “Vind je weg uit het doolhof”

  1. Wat goed dat er een onlinetraining is! Zelf ben ik al een heel eind op weg en heb ik het ergste van het proces wel gehad, wat ik voornamelijk alleen heb gedaan. Als ik nu terugkijk, weet ik dat ik veel zou hebben gehad aan zo’n training. Het zou me erg geholpen hebben om steun te kunnen voelen, want ik heb die eenzaamheid en het onbegrip die het proces met zich meebracht, echt ervaren als afschuwelijk.

  2. Herkenbaar Em.
    ‘langzaamaan wordt meegezogen in deze destructieve toestand’. Dit spreekt boekdelen. Zien mensen dit alleen tov de eigen situatie/het systeem of gaan er meer kwartjes vallen?

  3. Is het zo dat als je jezelf altijd kleiner maakt dan de ander en eigenlijk niks met andere mensen durft te delen of geen ruimte in durft te nemen en spreekt met een monotone stem dat dat eigenlijk ook tekenen zijn dat je je als kind zijnde hebt gekozen om je te schikken en aan te passen aan een narcistische ouder en diens woedeaanvallen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *