Laatste basisworkshop dit seizoen

Het workshopseizoen is bijna afgelopen; de laatste basisworkshop van het seizoen is deze maand in het noorden van het land, in Schoonloo (Dr.) op 16 juni. Al meer dan vier jaar bieden we maandelijks van september tot en met juni de workshop (H)erkenning aan. Als je te maken hebt (gehad) met narcistische mishandeling, behoefte hebt aan lotgenotencontact en deskundige begeleiding, dan is deze workshop misschien iets voor jou.

We stellen op het (anonieme) evaluatieformulier van de workshop altijd de vraag hoe de deelnemer de dag ervaren heeft en of we deze tekst mogen gebruiken op onze website. Hieronder volgt een korte bloemlezing:

  • Wezenlijke herkenning en erkenning!
  • Ik vind het een heel geschikte bijeenkomst voor slachtoffers van narcisme die een eerste aanzet nodig hebben tot het aanpakken van hun problemen.
  • Het leren kennen van andere mensen, bondgenoten met gezichten doet zoveel deugd. Het zijn gewone mensen, met dezelfde twijfels/vragen en zorgen.
  • De dag voelde rustig en veilig. Ik vond de informatie nuttig en het contact met bondgenoten heel prettig. De trainers begeleiden het goed, er is aandacht voor iedereen zonder dat we ons verliezen in ellenlange verhalen. Goed georganiseerd, veel bruikbare inzichten. Zo fijn om te horen dat er anderen zijn met soortgelijke ervaringen.
  • Ik heb op deze dag veel nieuwe inzichten gekregen en bruikbare tips.
  • Eindelijk gelijkgestemden gevonden waarmee ik mijn ervaring kan delen en die me begrijpen.
  • Ik heb heel lang gedacht dat ik de enige was en dat het aan mij lag. Mensen in mijn omgeving begrepen niet waar ik het over had als ik iets probeerde uit te leggen over de hel waarin ik gezeten zat. Op deze workshop merkte ik direct dat je aan een woord genoeg hebt. Ik was zo opgelucht. Er zijn meer die dit hebben meegemaakt en hun weg eruit zoeken. Het voelde als thuiskomen.
  • Goede begeleiding, warme ontvangst. Er is veel kennis bij de trainers en dit wordt op een heldere manier gedeeld. Ik vond het een hele waardevolle dag, die je jezelf zeker moet gunnen om je ervan te vergewissen dat er een leven na narcisme is.
  • Heel professioneel, veel herkenning. Iedereen geeft en krijgt veel steun.

Mocht je je willen inschrijven voor de laatste workshop dit seizoen, dat kan via dit inschrijfformulier. Heb je  vragen over de workshop, dan kun je die stellen via een e-mail aan Mark Lindeberg: secretariaat@verdwenenzelf.org

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *