Veel herkenning en bekrachtiging bij onze basisworkshop

Heb je narcistische mishandeling meegemaakt en behoefte aan contact met lotgenoten, onder deskundige begeleiding? Bij de basisworkshop over ruim een week, op zaterdag 28 november in Roosendaal, is nog plek.

Het is een rare tijd door de impact van het coronavirus en de maatregelen, die het isolement waar veel slachtoffers al in zitten nog kunnen versterken. Het kan heel fijn zijn om naar een workshop te gaan waar je vrijwel geen woorden hoeft te zoeken voor je ervaringen, omdat iedereen je al snapt. Waar je belangrijke inzichten opdoet en oefeningen volgt die je zullen bekrachtigen.

De workshop vindt plaats in een kleine setting met maximaal 10 deelnemers.

Op deze pagina vind je meer informatie en hier kun je je aanmelden.

Een paar reacties van deelnemers van de laatste workshop:

Mijn belangrijkste inzicht van vandaag:

  • ‘Dat ik nooit meer hoef te twijfelen en op het goede pad zit’
  • ‘Delen heelt en verbindt. Kennis geeft grip en verandert onmacht in kracht’.
  • ‘Dat ik niet de enige ben die dit meemaakt, dat mijn zorgen aandacht verdienen en dat ik er niet alleen voor sta’.

Hoe was de begeleiding?

  • ‘Heel professioneel, warm, betrokken en eerlijk’
  • ‘Heel deskundig, structurerend en empathisch’
  • ‘Prettig, compassievol en deskundig’

Zou je deze workshop aanraden aan anderen?

  • ‘ Absoluut. Het geeft een verbonden gevoel door de enorme overlap van ervaringen. Kan woorden aan gevoelens verbinden door het Verdwenen Zelf’
  • Ja. Je vindt kracht en inspiratie voor de volgende stappen in je proces. En veel warmte en compassie, zowel van andere deelnemers als de begeleiding’.
  • ‘De workshop is goed opgezet en goed georganiseerd. Een aanrader!’
  • ‘Zeker, het is een warm bad. Ik zat vol ongeloof om wat me is overkomen, had het gevoel dat niemand me begreep. Hier vind je veel herkenning, ruimte en warmte. Dat geeft kracht en opluchting’.

Eén gedachte over “Veel herkenning en bekrachtiging bij onze basisworkshop”

 1. Ik heb deze workshop ook gedaan en wow…ik gun deze aan iedereen die deze vorm van mishandeling heeft meegemaakt en nog zoekende is. Natuurlijk kun je van alles over narcisme op het internet lezen en zeker aan het werkboek van Iris Koops heb ik veel gehad, maar het met lotgenoten zijn en trainers die van A tot Z begrijpen waar je in zat…Ik vond het een ervaring om nooit te vergeten. Niet alleen de herkenning, maar juist het weer even ergens ‘thuis’ zijn in de wereld (los van je eigen huis) nadat je zo in een isolement zat. Het heeft mij heel veel opgeleverd. Inzichten, tools, steun en ook een soort rust. Ik kan weer verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *