Maandag 11 april: online training ‘Uit het doolhof van narcistische mishandeling’

Ben jij onderdeel van een relatie die voor jou niet goed ‘voelt’? Krijg je geen grip op wat er aan de hand is of hoe je er eventueel uit kunt komen? Of ben je al wel los van een problematische relatie, maar kom je maar niet verder met je herstel? Dan is onze online training ‘Uit het doolhof van een narcistische mishandeling’ misschien wel wat voor jou.

Maandag 11 april van 19.00 uur tot 21.00 uur leren trainers en ervaringsdeskundigen Anne-Marie en Sonja je om belangrijke narcistische gedragspatronen te herkennen en geven je inzicht in welke gevolgen emotionele mishandeling op slachtoffers heeft, zodat je je eigen gedrag en worstelingen beter gaat begrijpen.

Je krijgt antwoord op vragen als “Wat is er werkelijk binnen mijn relatie aan de hand of aan de hand geweest?” De training is waardevol voor iedereen die binnen een partner-, familie- of werkrelatie slachtoffer is geworden van narcistische mishandeling.

Het resultaat is dat je meer grip op je eigen situatie krijgt. Bovendien krijg je inzicht in belangrijke hulpbronnen die je kunnen ondersteunen richting herstel.

Een van de deelnemers omschreef de training als volgt: “Zeer heldere training. Hoe duidelijk wil je het hebben! Mijn belangrijkste inzicht is dat je langzaamaan wordt meegezogen in deze destructieve toestand en dat als je er middenin zit, het een lange weg terug is naar jezelf, maar dat het wel kan! Deze training geeft je inzicht in hoe het werkt en waar je mee te maken krijgt, maar ook hoe er een weg terug is naar je eigen wereld. De informatie is kort en bondig, eerlijk en helder, geen speld tussen te krijgen”. Andere ervaringen lees je hier.

Gun jezelf deze laagdrempelige manier om de rode draad van een destructieve relatie te leren herkennen om vervolgens de chaos in je hoofd te kunnen ontwarren. Zet die eerste stap naar het terugvinden van jezelf. Deelname kost € 45,00 en er is nog slechts een aantal plaatsen beschikbaar. Meer informatie en inschrijven.

2 gedachten aan “Maandag 11 april: online training ‘Uit het doolhof van narcistische mishandeling’”

 1. Hi! Ik wil me inschrijven voor de online training, maar kan geen dag selecteren. Betekent het dat de komende training op 11 april vol zit? Of ligt het aan iets anders?

  1. Beste Juud,
   De training van 11 april zit vol, maar wij gaan een nieuwe plannen. Hou onze website in de gaten als je wil! Dan kun je je inschrijven.
   Hartelijke groet,
   Iris

Geef een reactie

Alleen de voornaam of een pseudoniem wordt bij plaatsing gebruikt. Het e-mailadres wordt niet getoond in de reacties.

Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met de richtlijnen. Op basis hiervan worden de berichten ook gemodereerd. Het kan daardoor enige tijd duren voor je reactie zichtbaar is op de website. Stichting Het Verdwenen Zelf behoudt zich het recht voor om reacties aan te passen of niet te plaatsen.