Maandag 23 mei: online training ‘Uit het doolhof van narcistische mishandeling’

Ben jij onderdeel van een relatie die voor jou niet goed ‘voelt’? Krijg je geen grip op wat er aan de hand is of hoe je er eventueel uit kunt komen? Of ben je al wel los van een problematische relatie, maar kom je maar niet verder met je herstel? Dan is onze online training ‘Uit het doolhof van een narcistische mishandeling’ misschien wel wat voor jou.

Maandag 23 mei van 15:00-17:00 uur leren trainers en ervaringsdeskundigen Anne-Marie en Sonja je om belangrijke narcistische gedragspatronen te herkennen en geven je inzicht in welke gevolgen emotionele mishandeling op slachtoffers heeft, zodat je je eigen gedrag en worstelingen beter gaat begrijpen.

Je krijgt antwoord op vragen als “Wat is er werkelijk binnen mijn relatie aan de hand of aan de hand geweest?” De training is waardevol voor iedereen die binnen een partner-, familie- of werkrelatie slachtoffer is geworden van narcistische mishandeling.

Het resultaat is dat je meer grip op je eigen situatie krijgt. Bovendien krijg je inzicht in belangrijke hulpbronnen die je kunnen ondersteunen richting herstel.

Een van de deelnemers omschreef de training als volgt:

“Net als ongetwijfeld veel andere slachtoffers had ik zoveel informatie over narcistische mishandeling opgezocht dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Juist door de heldere en compacte opbouw van deze training krijg je het overzicht weer. Deze verheldering, rust en vooral ook erkenning maakten het voor mij absoluut waard om deel te nemen aan de training. Hele fijne begeleiding door ervaringsdeskundige trainers.”

Andere ervaringen lees je hier.

Gun jezelf deze laagdrempelige manier om de rode draad van een destructieve relatie te leren herkennen om vervolgens de chaos in je hoofd te kunnen ontwarren. Zet die eerste stap naar het terugvinden van jezelf. Deelname kost € 45,00 en er is nog slechts een aantal plaatsen beschikbaar. Meer informatie en inschrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *