Online training ‘Uit het doolhof,’ nog enkele plaatsen komende week!

Onze online training ‘Uit het doolhof van narcistische mishandeling’ vormt voor veel deelnemers een belangrijke eerste stap in hun herstelproces. De inzichten die ze opdoen in de verwarrende en destructieve wereld van narcisme en hoe je je hieraan kan onttrekken blijken heel waardevol. Misschien is deze training ook wat voor jou?

Over een week (op 17 november) vindt er weer een online training plaats. Er zijn nog enkele plaatsen.

Lees hieronder hoeveel deelnemers uit de training hebben gehaald:

‘De begeleiding was super! Ik ben één en al oor geweest. Jullie hebben dat boeiend en to the point gebracht, heel professioneel.’

‘De training was steunend! Ein-de-lijk herkenning en erkenning! Ze doen zo enorm veel deugd dat ik ook mijn diepe verdriet naar boven voelde komen… Ben zo blij dat ik meegedaan heb, ook al heb ik al veel kennis, maar toch heb ik weer nieuwe dingen geleerd’.

‘De workshop maakt op een toegankelijke manier inzichtelijk hoe je narcisme kunt herkennen en wat hiervan de impact is. Prima workshop. Fijne afwisseling en opbouw’.

‘Heel goed. Ik ga jullie zeker aanraden bij mensen die op zoek zijn naar informatie’

‘Dit is een hele overzichtelijke uiteenzetting van hoe je narcisme herkent en wat je als ‘slachtoffers’ onderling gemeen hebt. Het gevoel dat je niet alleen bent, opent de deur om op onderzoek uit te gaan. Om jezelf te gaan (her)ontdekken. Twee fijne trainers die met een warm begrip en steun het proces naar herstel aanmoedigen. Heel hoopvol!’

De online training vindt plaats op woensdag 17 november van 15:00 – 17:00 uur.

Lees hier meer over de praktische informatie en hoe je je in kan schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *