Inschrijven voor basisworkshop in Schoten (Antwerpen) vanaf nu mogelijk

Een nauwe relatie moeten onderhouden met een narcist is vergelijkbaar met vastzitten in een guerilla-oorlog. Je weet nooit uit welke hoek het gevaar kan komen. Laat staan dat je de tijd en ruimte ervaart om er voor jezelf achter te komen wat er aan de hand is en hoe je jezelf kunt bevrijden. Alle energie is systematisch uit je gezogen en dat maakt het bijna onmogelijk om de situatie goed te overzien en actie te ondernemen. Slachtoffers hebben daar de juiste hulp bij nodig! 

Om zoveel mogelijk slachtoffers van narcistische mishandeling te ondersteunen in hun weg naar herstel, bieden wij daarom al ruim acht jaar lang  maandelijks de basisworkshop ‘Hoe (h)erken ik narcistische mishandeling en hoe leer ik het te hanteren’ aan door heel Nederland. Zaterdag 14 oktober staat een nieuwe editie gepland. Dit keer in Schoten, vlakbij Antwerpen.

Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen en kun je de inzichten van onze ervaren trainers en praktische handvatten wel gebruiken? Dan is deze bijeenkomst iets voor jou! Ook als je iets verder weg woont is deze workshop een aanrader, want dit is een uitgelezen kans om in een kleine groep onder deskundige begeleiding aan de slag te gaan met lotgenoten. Er is nog slechts een aantal plaatsen beschikbaar.

Eerdere deelnemers hebben veel aan de workshop gehad. Een van de vele recensies luidt:

‘Ik gun iedereen die met narcisme te maken heeft gehad zo’n waardevolle dag met lotgenoten. Herkenning bij anderen en nieuwe inzichten geven je een duwtje in de goede richting’.

Klik hier voor meer recensies en aanvullende informatie over de workshop.

Wil jij ook vanuit een theoretisch kader meer inzicht in waarom narcistische mishandeling zo beschadigend kan zijn en aan de slag met het herstellen van vertrouwen en kracht in jezelf zodat je de regie over je eigen leven terug kunt nemen? Meld je dan nu aan.

In de loop van het jaar staan ook workshops op andere plaatsen in Nederland gepland, ben je daarin geinteresseerd dan verwijzen we je graag naar de planningspagina: Planning workshops • Het Verdwenen Zelf

Geef een reactie

Alleen de voornaam of een pseudoniem wordt bij plaatsing gebruikt. Het e-mailadres wordt niet getoond in de reacties.

Bij het plaatsen van een reactie ga je akkoord met de richtlijnen. Op basis hiervan worden de berichten ook gemodereerd. Het kan daardoor enige tijd duren voor je reactie zichtbaar is op de website. Stichting Het Verdwenen Zelf behoudt zich het recht voor om reacties aan te passen of niet te plaatsen.